Winterfoon houdt Mechelaars warm

015/34.43.77.

Schrijf dit telefoonnummer waar je maar wil, maar zeker op een zichtbare plaats.

Vanaf vandaag tot en met 1 februari start De Lage Drempel haar WINTERFOON op. Mechelaars die het moeilijk krijgen in de winter kunnen elke dag tussen 11u00 en 17u00 (ook in het weekend, ook op feestdagen) bellen met hun vraag. Samen met de vrijwilliger aan de telefoon wordt er gezocht naar een goede oplossing voor je probleem.

Zoek je een plek om overdag warm te zitten? heb je vervoer nodig om naar de winkel te gaan? Wil je een warme en betaalbare maaltijd? Nood aan gezelschap? Een gebrek aan warme kleding? Kan je met je probleem nergens anders terecht?

Met dit initiatief wil De Lage Drempel zorgen dat niemand nog eenzaam en in de kou de winter doormoet. Een grote groep vrijwilligers zal hierbij helpen. Wil je meer informatie over dit initiatief, neem dan zeker met ons contact op.

 

 

zoeken jullie nog vrijwilligers?

Op dit moment zijn er, naast onze vaste vrijwilligers van onze werking, al 10 extra vrijwilligers die zich mee willen inzetten. Dit is een welgekome en grote aanvulling op ons gewone corps.

Op dit moment zijn er 'voldoende' vrijwilligers, maar misschien hebben we na nieuwjaar nog extra volk nodig, naargelang het succes van dit initiatief. Alvast bedankt voor de interesse. U kan rechtstreeks met ons contact opnemen via delagedrempel@telenet.be

Peter

goed hé!