Streetview surprises

met categorie:  

(c) Google Streetview 2011

Het werd al uitgebreid besproken op deze blog en intussen is Google Streetview een bekende en handige tool geworden.  Maar af en toe kijk je toch op wanneer je virtueel door Mechelen wandelt.  Bij een beeldje van de Goswin De Stassartstraat ter hoogte van huisnummer 22 kwam ik deze stoere bink tegen, in 'n rambobroek en ontbloot bovenlijf.  Waarschijnlijk reed de Streetview-wagen op een wel erg zomerse dag door die straat.

Kennen jullie nog zulke verrassende Streetview-beelden uit Mechelen en omstreken?  Ruziënde buren, zonnende deernen, BV's, Mechelaars in hun privacy betrapt...?  Of gewoon grappige situaties?  Ben benieuwd...

Wel, op Streetview zie ik dat mijn raam open staat.  Dus moet het wel ne zonnige en warme dag geweest zijn toen de Google-Streetview-Camera-Auto passeerde (nu 2 jaar geleden, volgens de berichten).

De eerste blogger moet echter nog gevonden worden.

;-)

Op zoek naar de Wollenmarkt week ik onlangs lichtjes af naar een zijstraat van de Oude Liersebaan, toen ik plots een redelijk NSFW-tafereel tegenkwam.

De vrouw in kwestie beweert bij hoog en bij laag dat ze de vloer aan het dweilen was...

 

 

Streetview-camerawagen weerspiegeld in autobus (Leopoldstraat)

(c) Google Streetview 2011

 Als je van de kleine bruul naar de grote markt kijkt staat de foor er, en als je voortbeweegt naar de grote markt toe, is de foor verdwenen.

 

Als je in dat NSFW-tafereel (donkerlei) een stap verder of terug gaat en het huis in kwestie opnieuw bekijkt, dan heeft de vrouw des huizes haar deur opnieuw gesloten.

;-)

Van een surprise gesproken: aartsbisschop Léonard bij zijn favoriete wagentje :-)(parking Wollemarkt)

(c) Google Streetview + met dank aan photoshop

 

Zou er ook een streetview bestaan van "het verborgene" met een gore vetzak in het deurgat?

welwel... blote bast op den trottoir voor mijn voordeur... die had ik zelf nog niet gezien... bedankt, koen :-) (ps : het is wel nummer 20, nummer 22 is opgeheven).

OMG ! ! !

They've ERASED Hendrik Speecqvest van Kard. Mercier tot Raghenoplein ! ! !

:-)

Compleet met ded grond gelijk gemaakt

oh btw, happy NY

Op de Veemarkt wordt Google achternagezeten wordt door de flikken:

 

En even verder zien we dat het deze keer geen rood Google-autootje is, maar een donker.

 

Hier een wel zeer jeugdig koppeltje op stap met twee kleine kindjes:

 

En er zijn natuurlijk weer heel veel mensen zonder hoofd of - minstens zo erg zou ik denken - zonder lichaam.  Een mooi voorbeeld op Nekkerspoel kruispunt:

De Konijnenpijp op Geerdegem-Schonenberg was blijkbaar te laag voor de Streetviewmobiel !

:-D