Pickin' Daddy wordt derde in de finale AB Nekka 2011


foto: Rudi Van Poele

"Pickin' Daddy" Paul Vandenbussche, de sympathieke ambtenaar-muzikant uit Mechelen - Heffen, heeft het onmogelijke gepresteerd. Na amper vijf jaar muziekploeteren heeft hij de derde plaats behaald in de Nekka wedstrijd 2011. Eerste werd de 19-jarige Stoomboot, die met zijn jeugdige onschuld als veelbelovend werd omschreven. 

Gelukkig waren we aanwezig om een stukje optreden vast te leggen:

Klik hier en hier voor video's in de Ancienne Belgique!

Dat is tof nieuws ! Had, eerlijk gezegd nooit van Pickin' Daddy gehoord (letterlijk én figuurlijk). Ondertussen de filmpjes bekeken en eens wat liedjes beluisterd op Vl.be en het klinkt zeker niét slecht....

Al is  de tongval duidelijk eerder Antwaarps dan Mechels... Maar dat hoeft niet te deren...

 Proficiat!  Doet me een beetje denken aan de Wannes, hij zou het zeker geapprecieerd hebben.