Leest in Akse doet het!

met categorie:  

Proficiat voor het sympathieke Mechelse dorp Leest!  Met veel enthousiasme en gedrevenheid die eigen is aan de Leestenaars hebben ze het voor mekaar gekregen.  Gisterenavond, tijdens een slotshow in zaal Ter Coose, telde men het geld, dat talloze acties had opgebracht: en jawel!  Minstens 16 500 euro kan men vrijdag gaan afleveren voor Music for Life in het Glazen Huis.  Want het bedrag zal nog flink wat  hoger liggen, aangezien de opbrengst van de show er nog moet bijgeteld worden!  En daarvoor krijgt Leest alvast een pluim!

De organisatoren van Leest in Akse, Peter De Neve, Wim Dons, en Nick Publie mogen tevreden zijn.  De aktie is geslaagd!

Tal van organisaties en individuele Mechelaars zetten zich deze dagen in voor Music for Life.  En dat is mooi.  Het is té veel om allemaal op te noemen. 

Maar graag wil ik nog wel twee acties die morgen gaan plaatsvinden in de kijker zetten:

Circusschool Circolito gaat morgen vanaf 12 uur tot middernacht non-stop circussen.  En dat gaat beslist de moeite zijn!  Loop er eens langs, en ...sponsor het gebeuren.  Voor het goeie doel mag dit wel.  Jonge mensen die zich inzetten: het verdient onze aandacht en solidariteit!

 

en ook de jongeren van de Mechelse Kinderraad gaan hun beste beentje voorzetten, morgen...

 

Vanaf 15 uur verkopen de leden van de Kinderraad 'drollencakes' voor Music for Life.  Misschien kom je ze morgen wel ergens tegen in de binnenstad?  Wie weet.  De start van het gebeuren is om 15 uur op de binnenkoer van ons stadhuis.

 

Solidariteit met kansarme Mechelaars, of mensen van buiten onze grenzen:  Mechelen toont zijn warme hart deze dagen.  En da's een mooie Kerstgedachte.

 

Mooie actie. Proficiat aan Leest, de initiatiefnemers en de vele gulle gevers.