K’s Choice : Little Echoes

K's Choice 

Zaterdagavond was er weer heel wat te doen in Mechelen. Zo stond K’s Choice op het podium van het Theatrium in Mechelen. Zij brachten er hun akoestische “Little Echoes”. Voor het optreden konden we nog snel een praatje maken met Tom Kestens, die vrijdagavond nog in de spiegeltent op de Grote Markt had gestaan samen met Pat Donnez. 

K's Choice

 Reeds van bij het openingsnummer “Killing Dragons” merkte je dat het iets moois zou worden. Gezeten op appelsienkistjes, startten Sarah en Gert Bettens het nummer a capella en werden wat later in het nummer bijgestaan door Reinout Swinnen op piano. Eigen werk maar ook enkele verrassende covers volgden elkaar op. Eén van de nummers droeg Sarah op aan haar 2de grote en (volgens Sarah) binnenkort burgemeester van Mechelen, Tom Kestens. Zij bracht het mooie liefdesliedje : “Someone Just Like You”.

 K's Choice

 Het laatste nummer voor de pauze kondigde Sarah aan als het nummer waar ze sinds haar 10 jaar fan van was en dat ze nu eindelijk eens live kon brengen. We kregen een knappe versie van “I’m So Exited”. En het publiek genoot mee.

K's Choice

Na de pauze kregen we nog snel een grapje over de temperatuur in de zaal. Sarah zei : “De meeste artiesten laten in hun riders zetten welke kleur M&M’s ze willen, of welke drank. Wij specifieren altijd de ijzige temperatuur die we in de zaal willen, zodat de concentratie van het publiek bij de nummers blijft.” En ook het tweede deel werd een prachtige opeenvolging van nummers. “Cannonball”, “No Surprises” (Sarah’s favoriete nummer aller tijden) en natuurlijk “River To The Moon” van Gert klonken wondermooi. 

K's Choice

K's Choice

Ze kregen dan ook een daverend applaus en het publiek kreeg nog 2 bisrondes.

Foto's: (c) www.photos-b-art.com

Een heel erg knap verslagje, Bart en weerom sterk fotomateriaal !

Ik was er niet bij wegens een ander muzikaal evenement, maar ik krijg nu toch een fraai beeld...  Al ken ik weinig van de vermelde nummers, maar dat is omdat ik de band al een poosje niet meer volg.. Maar dat houdt mij niet tegen om dit een leuk verslag kan vinden natuurlijk ;-))

Het was een méér dan schitterend optreden!  wereldklasse!   Ik heb er van genoten, en geniet nu na van de mooie foto's.  Alleen jammer dat het in het nu toch wel heel aftandse Theatrium zo koud was...  Ik wist wel dat deze zaal zijn glorieperiode al lang achter de rug heeft (dus eigenlijk mag ik niet klagen), maar de ijzige temperatuur was er nét over. 

Maar goed: het optreden was super!