Interieurs gezocht voor op den TV!

 

Groot nieuws! In januari start de VRT met de opnames van een nieuwe fictiereeks, en deze zullen doorgaan in -jawel- Mechelen! Om bruikbare locaties te vinden hebben ze daar een locationhunter in dienst, en omdat er vaak gefilmd wordt bij de mensen thuis is deze mens op zoek naar geschikte locaties om opnames te maken.

Dus: heb jij zelf zo'n lelijke smoel dat hij niet op film pakt, maar heb je een huisinterieur dat er wel mee doorkan, en dat mag groot, klein, modern, klassiek, gezellig of koel en strak zijn, en je vind het niet erg dat er een filmploeg heel het kot komt overhoop zetten en vuil maken: waag dan bij deze uw kans en stuur een mailtje naar: loslopendwild@vrt.be uiteraard met een paar foto's van uw huis en interieur.

En gezien de gemiddelde VRT-fictiereeks meestal bol staat van moord, conspiraties en overspel zit de kans er misschien wel in dat binnenkort Jan Decleir zijn vrouw wurgt in uw keuken, Koen De Bouw duistere plannen smeedt in uw kelder of Tine van den Brande haar loverboy een beurt geeft in uw bed of douche.

En zet alvast een thermos koffie klaar!

Mijn interieur is net als mijn smoel niet zo mediageniek maar welk café staat er op die foto hierboven? Daar wil ik wel eens een SAS pilske gaan nuttigen...

De koffie, koffiekoeken, snoepkes, fruit en al de rest brengen we zelf mee. En we kuisen achteraf! :)

is dat niet het brughuis in muizen, aan het natuurreservaatcentrum?

 Dit is inderdaad het Brughuis, het was de eerste interieurfoto die ik op mijn harde schijf tegenkwam, staat bij nader inzien in grotere versie ook op flickr. Namelijk hier.

Los van dit item wil ik wel eens een boompje opzetten over wat Mechelaars een gezellige kroeg vinden maar met de nadruk op interieur niet op uitbaters. In het getoonde interieur zou ik wel meerdere onnutte uren kunnen doorbrengen.

en is er een gepaste vergoeding verbonden aan het ter beschikking stellen van huis of appartement? want ik neem aan dat het "ongemak" wel iets mag kosten of opbrengen.

Er zal in ieder geval gelachen kunnen worden, het is blijkbaar een humoristisch programma...

Florisla, het bladhoofd had ge er wel kunnen aflaten hé. Het is toch (?) de tekst die telde:-) Eventueel konden ze bij mij wel eens komen loslopen en wild zijn, maar gezien diene Jan Decleir er mee gemoeid is, met al zijn gevloek, kan dat niet, want boven mijn deur hangt nog zo een oude deugdelijke spreuk "hier vloekt men niet, God ziet u":-)