F2.8: Jorens eigenzinnige fotografische kijk op rockend Mechelen

Vanaf vandaag, 11 november, kun je terecht in Cultuurcentrum Mechelen voor 'F2.8 - Rockfotografie door Joren Van Utterbeeck'. Voor de tweede maal, ook in 2010 kon je zijn werk bewonderen in het Cultuurcentrum, stelt deze jonge fotograaf zijn werk tentoon.

Mechelse melomanen kunnen zich verwachten aan een eigenzinnige fotografische kijk op wat zich op Mechelse podia afspeelde: muzikaal oogsnoep!

De expo omvat beelden van Maanrock, Dijlefeesten en nog vele andere muzikale bijeenkomsten in Mechelen, waarmee de fotograaf de wereld wil tonen hoe hoe fris en hip Mechelen op muzikaal vlak is.

Het startschot wordt dus straks gegeven, om 19 uur met een vernissage en de expo loopt nog tot en met 23 december, nog net zolang als  de expo 'Mechelen Rockt' - ook een aanrader!

Wie straks de vernissage wilt bijwonen, kan ook, vanaf 20.15 uur,  de optredens meepikken van I Got You on Tape, Birds That Change Colour, Yuko en Sunday Bell Ringers - veel moois dus, voor slechts € 15 (avondkassa). Na de optredens, en dus nog tot 23 december, kun je dan verder kijken naar Jorens foto's.

De expo loopt vanaf vanavond tot en met 23 december in Cultuurcentrum Mechelen Café, Minderbroedersgang 5 in Mechelen en is gratis te bezoeken.


foto: Johannes Verschaeve van 'The Van Jets' - © Joren Van Utterbeeck

 Leuke aankondiging!

ik kijk er naar uit

Kleine maar mooie expo, die heel origineel is opgezet.  Proficiat Joren!

't is echt rock&roll...mooie, eigenzinnige presentatie....

sjarel

TV Mechelen was ook op de vernissage en maakte een leuk beeldverslagje: http://www.youtube.com/watch?v=2lhN2it36Wo&feature=player_embedded

@Markec, mss nodigt de link op deze manier meer uit tot klikken ;-)

TV Mechelen was ook op de vernissage en maakte een leuk beeldverslagje:

Iedereen bedankt voor de mooie woorden en lovende reacties.

 

Merci...

 

Joren, of: goede wijn behoeft geen geen krans: maar het mag wel he, die krans? ;-))

Ik kom eerstkomende tijd nog vaak in het Cultuurcentrum en kan nog vaak je foto's gaan bewonderen dus ! Yes!