Wie stal de rode-lippen-bank?

met categorie:  

Aan alle Mechelaars,

In de ochtend van 23 september omstreeks 3:30 uur, stalen een groep jongeren de 'rode-lippen-bank' van de winkel Simple in de Van Beethovenstraat. Bewakingscamera's volgden de groep over de IJzerenleen, daarna geen spoor meer. De uitbaters van Simple vragen de dieven om de bank terug te brengen, dan blijft de zaak zonder gevolgen. Zij vragen ook dat getuigen zich zouden melden bij de politie. Voor mij is dit een vervelende zaak. De zitbank is een object waarover een vraag wordt gesteld in de wandelzoektocht 'Beeldig Mechelen'. Er zijn al deelnemers die mij vroegen: Welke bank? Wij vinden geen bank. Als het gaat om een dronkemansgrap, vraag ook ik om de bank zo spoedig mogelijk terug te brengen. Dan kan de zoektocht weer normaal doorgaan, ten voordele van het 'Kinderkankerfonds'. Bedankt.

Mille V.D.T.

goed zeg, ik wou er ook iets over schrijven , ik had het gelezen in de GVA zaterdag. Straf toch, twee weken geleden vertelde ik nog aan de eigenaar hoe graag mijn kinderen passeerden om eens in 'het zoentje' te kunnen zitten. 't zal geen waar meer zijn helaas.

Ik vermoed dat het zoentje een plaatsje gevonden heeft als trofee in een of ander studentenkot. het zal wel weer terechtkomen na het schooljaar zeker.

Het is misschien eens tijd om de beelden van de bewakingscamera's te laten zien. Hoogst waarschijnlijk zullen de daders wel ergens bekend zijn... De beelden van de rellen in Hofstade werden trouwens ook vertoond.

Eigen schuld dikke bult zeg ik... Ik had die bank daar lang geleden ook al zien staan, en ik dacht juist dat het de bedoeling was dat die meegenomen mocht worden door iemand die ze kon gebruiken...

Je kent dat wel, je hebt een zetel of ander meubelstuk dat je niet meer kan gebruiken en wil daar iemand een plezier mee doen. Dan zet je dat toch gewoon voor je deur, meestal wel met een briefje gratis natuurlijk... Zie ik in Muizen heel veel...

Als je niet wil dat zoiets gestolen wordt dan zet je dat toch niet gewoon zo voor je deur... Dus eigen schuld dikke bult...

Beste Tommy,

De bank was wel stevig vastgeketend aan de muur. Ze werd er door tien gasten uit losgerukt. Bovendien weegt dat ding erg zwaar. Dus niet iets om zomaar mee te nemen.

 

Oei, dat had ik natuurlijk niet gezien... Dan neem ik al mijn woorden van hierboven met plezier terug...

Zinvolle tussenkomsten hierboven zou ik zeggen.

1. Het is niet omdat er beelden al dan niet worden opgenomen dat er iets uit volgt. En als er dan iets uit volgt dan ....En de rest lezen we alle dagen in de gazet van onze Sven.

2. Tommy moet ik gelijk geven. Best voor je eigen deur zetten in plaats van op de Uilmolenweg of aan de Egleghem vijver te kieperen. Apropos Egleghemvijver, alles picobello in orde deze zomer. Als er maar genoeg druk op de ketel staat hé. 

Moeten mensen misschien opnieuw"leren" van mekaars spullen af te blijven?

Nu de lippenzetel een maand geleden mijn noodzakelijke fiets.

bij ons in de straat zie ik vaak bloemen plukken als je mensen erover aanspreekt de

commentaar het is maar een bloem of zaad dat is toch niet stelen al wat niet gekocht of

gekregen of geleend is, is   stelen!

Heel juist Driewielerke. 

en daar kregen we thuis ne flinken uitbrander en wat kletsen voor, driewielerke.
daarna deden we dat gegarandeerd nie meer opnieuw.

goeiemorgen,

de rode bank stond deze ochtend in de blaasbalgstraat, tegen de heras-hekkens van de clarenhof-bouwwerf. heeft er iemand spijt gekregen van zijn actie?

groetjes, lieselot

Rode lippen die vreemd gingen?:-)

 Daar stond ze inderdaad, ook gezien vanmorgen rond 7u30
Ik zou de eigenaar aanraden deze keer de ketting in de muur vast te maken met een draadstang van 200mm en chemisch anker. Schuin boren.

en wanneer kunnen we onze poep weer vlijen tussen de lippen van Simple?