Wandelzoektocht 'Beeldig Mechelen'

met categorie:  
Wegens het aanhoudende mooie weer wordt de wandelzoektocht 'Beeldig Mechelen' verlengd tot en met zondag 2 oktober. Meedoen bloggers, 't is voor het goede doel = Kinderkankerfonds.
 
De rode-lippen-bank is terecht, ze werd aangetroffen in de Blaasbalgstraat en staat sinds vanochtend opnieuw op haar vertrouwde plekje in de Van Beethovenstraat. Heeft er iemand berouw gekregen?

Ik ben blij met deze verlenging, want zag de kans nog niet om 'Beeldig Mechelen' te wandelen. Dat hoop ik dus voor of op 2 oktober goed te maken ;-)

@Mille: ivm de rode-lippen-bank, andere lippenstift gebruiken?

Prima ID, eigenlijk.  Je verstopt de lippenzetel en je organiseert een (wandel)zoektocht.

Misschien, bij een volgende editie, de Van Beethovenbrug verbergen ?

;-)

Zal er eens over nadenken, ben wel David Copperfield niet.

Hello Maanblussers,het is een beet je geleden sedert ik nog iets op Mechelen blogt heb gezet,Eerst en vooral,met mij gaat alles hier not heel goed,Ik word wel een beetje ouder (84) maar iedereen maakt dat wel door,Ik ben Mechelen nog niet vergeten,alle dagen ga ik aan mijn computer om mij toch wat op de hoogte te houden van wat er in Mechelen doorgaat.,Ik kan moeilijk geloven hoeveel mijn geboortestad is veranderd,Ik ben ook nog interested om te zien wat mijn favorite voetbal club Malinois nu doet.,en ook wenste ik dat ik nog eens een kijkje kon doen om te zien hoe de Oude Zelestraat er nu uitziet, Het weer is hier voor den oogenblik nog redelijk goed,maar het zal net lang meer zijn voor dat ik terug sneeuw zal kunnen opscheppen,als ik dat nog KAN doen,Wel. nog mijn beste groeten aan al mijn Belgische Vrienden,De Louis.

Dag Louis.