rommel op 't begijnhof

met categorie:  

    

       

(foto's: Jan Smets)

Vermoedelijk hebben Begga en Alexius een streepje voor in de Hemelsche Contreien, want in een zomer die meer kwakkelde dan straalde, scheen de zon vandaag weldadig  over onze beide begijnhoven... Je moet maar geluk hebben...

 

    

Het was vaak over de koppen lopen in de smalle steegjes van het begijnhof: een gezellige drukte, en verder: rommel en rommel en nog eens rommel...

koffiepotten, heiligenbeeldjes, meubelen, kinderspeelgoed, snuisterijen...

Zien en gezien worden...

 

Een heerlijke nazomerdag die oprecht deugd deed: de rommelmarkt van het begijnhof was een voltreffer van formaat, en één van de véle toffe activiteiten van dit weekend  in deze stad die nooit saai is...

 

  

     

  

     

  

  

      

  

  

  

Ik ben er niet geraakt vandaag, maar ze hadden wel gewledig weer !! Morgen nog van dat .... ? =)

Goed verslagje...

Stond op mijn programma, maar ook ik ben er helaas niet geraakt .... jammer...
Ze hadden idd. veel chance met het weer !

In mijn herinnering hebben ze daar altijd veel geluk met het weer, het was over de koppen lopen maar wel erg gezellig.

Zou gerust een tweedaags evenement mogen worden

 Spijtig dat ik hier geen publiciteit heb gezien ... de vorige jaren ben ik steeds gaan kijken maar dit jaar wist ik niet wanneer de rommelmarkt doorging ;-(

elke keer hetzelfde weekend, als je de voorgaande jaren ging weet je dat toch ;-)

 

Is Jan niet iets vergeten?

't Was zaterdag rommelmarkt in ... de begijnhoven (let op het meervoud).

Blijkbaar is het zo plezant ten westen van de Sint-Katelijnestraat dat Jan niet in het oosten geraakt is. Zien wij hier een nieuwe muur opdoemen? Tijd voor een geleerde studie!

@Lfys: wist je nog niet dat JanS alles in het groot ziet! ;-)

...wist ik natuurlijk wel Lfys.  En maar al te graag zou ik nog verder afgezakt zijn naar het gezellige Klein-Begijnhof, ware het niet dat ik na de middag naar mijn werk diende te vertrekken...  Jammer.  Maar verder niks achter te zoeken.  Misschien vult iemand anders hier nog aan met foto's van de rommelmarkt op 't Klein-Begijnhof...   ;-)

@Michael, je kan via MB toch de buurtcomité me hun activiteiten volgen.

@éJan je mag mijn foto op FB zetten!

Het was weer superleuk maar 2 dagen is teveel van het goede.

Gisteren hadden we Open monumentendag en was de buurtwerking weer paraat