Oxfam WereldWinkel in een nieuw kleedje

met categorie:  

Heropening Oxfam Wereldwinkel Mechelen

 

Je hebt het ongetwijfeld gemerkt. Na maandenlang hard werken, is het zover: de vernieuwde Oxfam Wereldwinkel is zo goed als af. Vanaf vrijdag 30 september opent de winkel opnieuw in de Hoogstraat 59.

De Wereldwinkel is klaar voor het openingsweekend. Van vrijdag 30 september t.e.m. zondag 2 oktober bruist de vernieuwde winkel van de activiteiten.

 

Een greep uit het aanbod:

Wijnproefavond, vrijdag 30/9 om 20 u

Workshop Wellness & beauty, zaterdag 1/10 om 10 u

Workshop djembé, zaterdag 1/10 om 15 u

Bodega en wereldcafé, zaterdag 1/10 vanaf 21 u

Brunch met kinderactiviteiten, zondag 2/10 van 10.30 tot 13.30 u

 

Alle activiteiten vinden plaats in de winkel in de Hoogstraat. Graag inschrijven via inschrijven@wereldwinkelmechelen.be

 
Vanaf 24 september om 13 u sluit de wereldwinkel in de Sint-Katelijnestraat. We kunnen dan het laatste afwerken om op 30 september in de Hoogstraat van start te gaan. Welkom!

 

 

Zeg Driewielerke, de volgende keer als ik nog eens een oxfamwandelingske doe gaat ge toch eens mee he? Ik zal niet te veel trappen doen, beloofd. Tot op de opening.

Winkeltjes worden opgeknapt, Tsjetsjenen (Shema - Zandpoortvest), Polen (Minnestreel - Vleeshouwersstraat - Zie GvA) en Assyriërs (De Mangerie) doen restaurants en cafeetjes open en zonet een spiksplinternieuwe take-it-yourself-brood-automaat-winkel op de hoek van de Korenmarkt met de Spiegelstraat.

Vanmorgen stond er, bij die laatste, een rij volk aan te schuiven om de nieuwigheid uit  te proberen.  Vermoedelijk hadden ze een soort bon of uitnodiging bij want niemand verliet de rij om bij Gybels of Mens binnen te springen.

Mechelen is blijkbaar the-place-to-be !

;-)

Nu nog dat supergroot megacenter (Mediamarkt / Saturn) in den Bruul uit de grond krijgen en dan zijn we er helemaal !

Of die Mediamarkt er komt is nog afwachten ....

@ Peter : Ja.  Die plek blijft eigenlijk wel akelig lang leeg.

Gimycko, er was blijkbaar gratis brood te krijgen bij afgave van een reklamebon........en wie gaat daar dan voor aanschuiven? half Mechelen?

het was wel een lekker brood :-)