Luc Deflo signeert zaterdag nieuwste boek

met categorie:  

    

(foto rechts: Jan Smets)

Luc Deflo voorstellen is overbodig.  De tegenwoordig in Brussel wonende schrijver van misdaadromans, is door en door Mechels! (afkomstig zelfs uit de Abeelstraat van mijn 'eigenste' Hanswijkenhoek...).  Hij heeft al flink wat boeken op zijn palmares die een trouwe schare lezers weten te bekoren. Zopas is zijn laatste schrijfsel van de drukpers gerold: 'Phobia'.  Alleen de cover ziet er al bloedstollend uit...

Nu heb je zaterdag de kans om de schrijver zélf te ontmoeten en er een babbeltje mee te slaan.  Bovendien kan je jouw boek laten signeren door Luc.

Zaterdag komt de auteur immers langs in boekhandel Salator in de Befferstraat, voor een wel erg uitgebreide signeersessie.  Je kan er terecht in de voormiddag tussen 10 uur en 12 uur.  Maar ook in de namiddag kan je er terecht.  Want vanaf 14 uur tot 16 uur zet de schrijver weer z'n handtekening in het exemplaar van zijn fans.

Phobia speelt zich zoals gewoonlijk af in onze Dijlestad, waar een wandelaar het lijk van een jonge vrouw vindt.  Het meisje blijkt gestorven te zijn van angst.  De onderzoekers, Dirk Deleu, Nadia Mendonck en Jos Bosmans staan voor een raadsel...

(foto: Jan Smets)

 

"Mijn nieuwe boek is een redelijk pervers boeleke..."

...weet Luc Deflo te vertellen...

Zijn vorige boeken staan hier ook op de plank, want zowel ik als mijn huisgenoten verslinden ze.   Dus...

 (21,95 euro - 304 pagina's)

 

 

Als trouwe fan van het eerste uur ga ik zeker langs om een gesigneerd exemplaar op de kop te tikken. Meestal lees ik zijn boeken in één ruk uit, dat betekent dus weer een nachtje doorlezen tot de volgende ochtend aanbreekt...

Volgende week donderdag geeft hij trouwens in het kader van art at noen een zeer interessante lezing in het Brussels Centraal Station: http://www.uitinbrussel.be/evenement/luc-deflo-broodje-brussel

Met een van zijn vorige boeken haalde ik zelfs ooit 'de gazet' :-) http://www.gva.be/antwerpen/mechelen/deflo-signeert-nieuwste-boek-jaloezie.aspx

Goh !! Alleen die cover al... Dat ziet er weer een spannend boekske uit... een pervers boeleke zelfs ;-o