Bijbel mee op café

met categorie:  

De kerk is niet meer de enige plaats waar je je bijbel mee naar toe kunt nemen. Ook in De Kraanbrug kan je bijbelstudie volgen. Karel Denteneer heeft daartoe het initiatief genomen - en met succes, want de wekelijkse studieavonden lopen al enkele jaren. Er komen belangstellenden met een kerkelijke achtergrond, maar ook andersgelovigen op af. Vanaf vanavond kun je instappen voor een cyclus over het bijbelboek 'De handelingen van de apostelen'. Afspraak om half acht. Meer info op www.memomechelen.be

Een aanrader, ik ken Karel al jaren, jammer genoeg kan ik door werk er niet bij zijn.

@ Wilko : 

Wat houdt "bijbelstudie" eigenlijk in ?  Want ik vind er niet direct een Wikipedia-artikeltje over.

Just2know

Gimycko

een bijbelstudie houdt in dat men een bepaalde passage uit de Bijbel bespreekt en hierover van gedachten wisselt