RACING - UNION 0-0

met categorie:  

 
Desaegher trapt de penalty over...

Vanavond speelde Racing Mechelen zijn tweede competitiewedstrijd van het seizoen in 3e klasse B.

De oudste club van Mechelen ontving het stamnummer 10, Union St Gilles, in het Oscar Van Kesbeeckstadion voor de eerste thuismatch en de eerste helft begon vrij pittig, met een handvol hele en halve kansen voor de thuisploeg die ze helaas niet wist te verzilveren. Union was duidelijk naar Mechelen afgezakt voor een punt te pakken en dat vertaalde zich ook in het spel.


Hmouda met de vrije trap

De bezoekers verzamelden enkele gele kaarten en het niveau van de wedstrijd zakte langzaam maar zeker naarmate de minuten wegtikten.
In de tweede helft kreeg Racing echter een verdiende strafschop toegewezen, maar Desaegher trapte de bal over doel en wrong daarmee dé kans op voorsprong de nek om. Dat was het teken voor Union om nog wat meer verdedigend te gaan spelen en Racing geraakte niet meer door de geel-blauwe muur. Racing doelman Engelborghs zag de bal nog weinig in zijn buurt komen.

Zo eindigde deze redelijk makke partij op een scoreloos gelijkspel, nul-nul dus.

En de scheidsrechter? Die smeerlap deed uiteraard met de Brusselaars mee :-))

Mooi verslag Christophe. Jij hebt woord gehouden. Meer sport op den Blog.