Maanrock op zondagnamiddag, een feest voor de kleintjes.

met categorie:  

Onder een warme loden zon is de kindernamiddag van Maanrock omstreeks 1 uur vanmiddag van start gegaan in het gezelschap van Kapitein Winnokio en zijn bonte gezelschap. Vele uitgelaten kinderen genoten samen met hun fiere ouders.

De kinderen genoten, zoveel was duidelijk te zien aan hun blije gezichten :)

Dan werd het tijd voor de Studio 100 band, deze brachten een hele resem hits uit allerlei van hun programma's, een opwarmertje was dat maar voor hun speciale gast, de enige, de echte Piet Piraat. Iets waar zichtbaar vele kinderhartjes al een hele poos naar uitkeken.

Mechelen maakte zijn naam van Kinderstad weer eens helemaal waar.

Heel knap verslag van het "familedag - kindergedeelte" van Maanrock, dat nog even verder gaat met Jill & Lauren...

Straks komt Polle Pap ons verblijden he ;-)
En dan toef ik ook op Maanrocks holy ground...

 niet alleen de kleintjes genoten .... ook de mama's en de papa's en de oma's en de opa's ... het was SUPER om al die blije gezichtjes te zien ... mijn eigen kleindochter keek naar Piet Piraat alsof het  de Sint in hoogsteigen persoon was :-)

Heel tof verslag van de kindernamiddag op Maanrock.