Wandelzoektocht ' Beeldig Mechelen'

Tijdens de maanden augustus en september kan men deelnemen aan deze wandelzoektocht. Thema is beeldende kunst in onze stad. De organisatie is in de handen van Novotel en mezelf. De afstand is 3,5 km. Start en aankomst zijn in het Novotel aan de Van Beethovenstraat. Er dienen 20 vragen beantwoord te worden en 10 foto's te ontdekken. Deelname is 5 euro met inbegrip van een drankbon van 2 euro. Er zijn prachtige prijzen te winnen, allen geschonken door Novotel en 17 andere  partners. De prijsuitreiking is op zaterdag 15 oktober om 15:00 uur in het Novotel. De opbrengst zal aan een goed doel geschonken worden.

Met vriendelijke groet,

Mille Van der Taelen

 

Tof initiatief Mille!  Ik ben benieuwd!

 Tof ! Effe toerist in eigen stad spelen ...

Dat is interessant !
dat gaan we dra dus uitproberen !