Vis-Pop 2011

De organisatoren hielden ons dit jaar wat langer in spanning. En dan dook toch plots de Vis-Pop-affiche op. Op vrijdag 19 augustus, aan de vooravond van Maanrock, kan er weer ge-Vis-Popt worden. Pardon Service, Basic Slips, Ultrasonic 7, Tuesday After 8 en heu..  'grote vis' Flip Kowlier. Geef toe: géén slechte muzikale mix.

Ook nu gaat de opbrengst van het gratis festival volledig naar het goede doel, dit jaar is dat Sjarabang vzw.

Het concept van het gratis festival is al vier jaar hetzelfde: 'meer feesten om meer te geven'. Op dat elan gaan de organisatoren vzw Arm-Band verder. Dit jaar gaan de opbrengsten naar vzw Sjarabang, een organisatie die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. Door middel van workshops met als doel inclusie in het 'regulier' kunstcircuit profileert Sjarabang deze mensen met hun mogelijkheden, niet met hun beperkingen.

Vanaf 18.30 uur kun je op de Vismarkt terecht voor de optredens. Net zoals vorige jaren is er ook een afterparty voorzien, dit keer met DJ Barrie in 'De Mille'.

De timing van de optredens ziet er als volgt uit:
19.00 – Pardon Service
20.30 – Basic Slips
22.00 – Flip Kowlier
23.30 – Ultrasonic 7

Arm-Band slaat dit jaar de handen in mekaar met 'Korenmarkt Zomert'. Op de Korenmarkt komt er een zijpodium, waar Tuesday After 8 optreedt, en er is geroosterde 'Os-aan-'t Spit.

Voor meer info kun je terecht op www.vis-pop.be

Voor de 5e editie van Vis-Pop, kom naar de Vismarkt, Haverwerf en/of Korenmarkt op vrijdag 19 augustus. Alle opbrengsten van de dranken gaan naar een goed doel. Reeds 27.000 EUR gaven we de afgelopen 4 jaren weg. U komt toch ook feesten om meer te geven?

Keep on Bra-Sletting !

Erik

 

... ik 'ben al onderweg', Erik! ;-))