The Soulbrothers doen Parkpop springen

met categorie:  

The Soulbrothers

 

Afgelopen maandag, inderdaad want op donderdag is het Nationale Feestdag en dus andere festiviteiten, mochten The Soulbrothers een feestje bouwen in de Kruidtuin te Mechelen. Het goede weer liet ook deze keer verstek gaan, maar het bleef wel droog. En dus was er weer veel volk komen opdagen.

 

The Soulbrothers

 

The Soulbrothers

 

The Soulbrothers Vincent Goeminne (frontman Dinky Toys/Plane Vanilla), Charel Van Domburg (frontman Magical Flying Thunderbirds) en Wim Soutaer (voormalig deelnemer Idool) kwamen er bewijzen dat ze rasentertainers zijn. Ze brachten er een mix van covers die iedereen kende en dus mee kon zingen. Met “Fire”, “Stir It Up” en “Wonderwall” gingen ze van start.

 

The Soulbrothers

 

Verder volgden nog “U To Me”, “Angels”, een medley met Elvis Presley-nummers, “Allemaal”, “Alexandrie”. Het publiek kreeg er geen genoeg van maar toch waren we al aan de pauze aangekomen. Voor sommigen in het publiek had die korter mogen zijn.

 

The Soulbrothers


Het tweede deel nam een vliegende start met “Rock DJ”, een Disco-medley en een Reggae-medley. Het publiek deed volledig mee, zingend en brullend. Het feestje ging verder met een Dance-medley, “On My Radio”, wat Hip-hop en uiteindelijk “Your Sex Is On Fire”. Zo kwam er een einde aan een geslaagde avond. Voor velen had het optreden waarschijnlijk nog veel langer mogen duren.

 

The Soulbrothers

 

Volgende week donderdag is het aan Jean Bosco Safari. Meer info op www.parkpop.be en www.jeanboscosafari.be

Foto's : (c) www.photos-b-art.com