Partie Party bouwt feestje

met categorie:  

Partie Party

Afgelopen donderdag was het weer tijd voor een nieuwe Parkpop. Het volk bleef uit wegens slecht weer. Maar toch gaf Partie Party een schitterend optreden.

 

De 3 heren uit het Gentse deden er alles aan om de regen te verjagen en de sfeer er goed in te krijgen. En dat lukte zelfs geweldig. De regen kregen ze dan niet helemaal weg, de sfeer kregen ze er wel in. De nummers die ze brachten, deden soms denken dat je op de Foute Party zat.

 

Partie Party

 

Partie Party

 

Een nederlandstalige medley met onder andere “De Eenzame Fietser”, “Oerendhard” en “1 Kopje Koffie” bracht het feestje op gang. We kregen ook een franstalige medley met “La Ballade Des Gens Heureux”, Pour Un Flirt” en nog enkele andere hits. Er volgende nog een Duitse en Spaanse medley. De band deed er alles aan om er een geslaagd feestje van te maken.  En zo werd het tijd voor een pauze.

 

Partie Party

 

Partie Party

 

De regen nam ook een pauze en is zelfs zo goed als weggebleven. Er kwam zelfs nog wat meer volk opdagen. Het tweede deel nam een verrassende start met “One More Time” van Britney Spears. Tom Jones mocht ook niet ontbreken en dus kregen we “It’s Not Unusual” te horen. “Ik Hou Van U” van Noordkaap was ook van de partij. En toen was het weer tijd voor een paar medleys. Eerst een Reggae-medley gevolgd door een Creedence Clearwater Revival-medley.

 

Partie Party

 

Partie Party

 

Er volgden nog een paar nummers en toen zat het optreden erop. Natuurlijk moest er nog een bis-nummer bij (“Sweet Home Alabama”). Het was zeker een geslaagd optreden, jammer dat het weer en dus het publiek niet van de partij waren. Nu maandag (ja u leest het goed) is het de beurt aan The Soulbrothers (Wim Soutaer, Vincent Goeminne en Charel Van Domburg) die soul-music brengen. Meer info op www.parkpop.be en www.soulbrothers.be

Partie Party

Foto's : (c) www.photos-b-art.com

Heel mooi verslag met prachtige foto's van een optreden dat er niettegenstaande de regen toch best geslaagd uitzag. Dit doet mij wel goesting krijgen, misschien moet ik de volgende keer toch ook eens afzakken naar de Kruidtuin. ;-)