Parkpop op gang geschoten

 

Paul Severs


Afgelopen donderdag is in Mechelen weer een nieuwe editie van Parkpop van start gegaan. Elke week krijg je daar een optreden voorgeschoteld. Voor deze eerste Parkpop van 2011 waren het Mama Jody Feat. Paul Severs die de honneurs mochten waarnemen.

 

Mama Jody

 

Voor de mensen die jaarlijks naar Parkpop gaan, is Mama Jody geen onbekende. Jaarlijks brengen zij er de sixties en seventies weer tot leven met nummers als “I Ain’t Gonna Move”, “Rosetta”, “Jiggsaw Puzzle Blues”, “I Ain’t Got No Home” en “A Kind Of Hush” schoten zij deze Parkpop op gang.

 

Mama Jody

 

Paul Severs nam het even over. De man staat ondertussen al 45jaar op de planken en dat wordt dit jaar gevierd. Hij had voor de gelegenheid zijn grootste hits meegebracht. “Oh Suzie”, “Ik Ben Verliefd Op Jou” en “Dansen In De Discotheek” werden door het publiek meegezongen. Natuurlijk mocht “Geen Wonder Dat Ik Ween” (zijn eerste single, en opnieuw bekend geraakt door de film van Firmin “De Bokser” Crets) en zijn nieuwste single “Mexico” (Luis Mariano, Zangeres Zonder Naam) klonken door de boxen.

 

Paul Severs

 

Paul Severs

 

Na een korte onderbreking nam Mama Jody het dan weer over en kregen we nummers als “Call Me The Breeze”, “Lazy Sunday Afternoon”, “Diamonds”, “Summertime Blues”, “Dedicated Follower Of Fashion”. En ook een bisnummer (“Great Balls Of Fire”) mocht niet ontbreken.

 

Mama Jody

 

Volgende donderdag (14/07) is het de beurt aan Partie Party (Pop, Rock & Disco). Meer info op www.parkpop.be of www.partieparty.be

 

Foto's : (c)www.photos-b-art.com

 

De kop is eraf dus! En zo te zien/lezen miste 'Parkpop' de start niét !
Leuk verslagje & Foto's ...

Een van de volgende Parkpopavonden ben ik zeker van de partij... en concreet: sowieso voor Jean Bosco Safari, benieuwd wat die met die Beatlesnummers gaat doen die hij gaat u uitvoeren (28 juli) ...

blijkbaar is vandaag maandag de editie van donderdag as geplaatst.

veel volk zal er dus niet zijn maar de bassen zijn er wel en superluid aanwezig. hoofdpijn van het gebonk van de muren binnenshuis, onverstaanbaar om te praten in de tuin want de bassen doen alles donderen  "op de bassen meet men niet meneer, en die geven juist het meeste weer" en " wat wil je , da's dansmuziek he"

En dan verschieten dat nog weinigen de evenementen kunnen waarderen.

Lieven, dit was ruim op voorhand aangekondigd. 
Het stond ook in het artikel over de zomerprogrammatie dat ik op deze blog schreef.... 

Wie leest weet soms meer ;-)

Wat de muzikale invulling van déze avond (vanavond dus) betreft: dat is weer wat anders: ik ben bewust thuisgebleven omwille van mijn aversie voor Charel van Domburg. Maar Smaak en Goesitng enz... Dat het te luid staat, is natuurlijk niét leuk... akkoord.

de pauze was een verademing Marc en gelukkig was de tweede helft draagelijker qua lage tonen.

Voordien werden de bubbels uit mijn biertje geschud in de living, bij wijze van spreken.

Lieven, ooit gehoord van oordopjes ? En nog iets , ge moogt daar niet zo kort gaan tegen zitten. Ieder zijn meug weet ge. 

@G.L. Louis als er paarden van de politie hun gevoeg doen op de Zennebrug, dan ben jij ook de eerste om te klagen, als buurman! Zo doet Lieven ook,hé, want hij woont nogal dicht bij den botanik !

Jokke, maar ik doe dat om er voor te zorgen dat gij daar met uwe fiets niet zou moeten doorrijden als ge naar de langsten toog trekt.-) Voor de rest zijn wij paardenstront op den buiten toch gewoon. De mussen vechten er voor.