MM2

met categorie:  

U heeft het misschien niet direct gemerkt, maar de Mechelse encyclopedie " Mechelen Mapt " is enkele dagen off-line geweest.Blijkbaar een storingske in de server, ergens in Canada, waar dat hele zootje netjes geparkeerd staat.

De problemen blijken ginder terug opgelost te zijn want alles is opnieuw raadpleegbaar.

Intussen zitten we al aan een kleine 650 artikelen over vanalles en nog wat in verband met Mechelen.

Sinds Henning den boel heeft overgenomen, zijn de mogelijkheden ook wat meer uitgebreid, waaronder een filmlink naar Youtube en de mogelijkheid van een rechtstreekse link naar eender welk Wikipedia-artikel, gemaakt in het Nederlands, Frans, Engels of Duits.

Misschien kan dit ook nog uitgebreid worden naar Vimeo, want prima beeldmateriaal aldaar, maar dat moeten we nog effe uitzoeken.

Het enige wat er nog ontbreekt zijn meer schrijvers van artikelen, want die enkelen, die zich inspannen om dit project te laten slagen, kunnen natuurlijk niet alles weten.

In de “zandbak” van de encyclopedie kunt ge altijd eens rondkijken hoe dingen “gemaakt” worden en anders edit ge gewoon een element uit een ander artikel, kopieert ge dat in uw eigen artikel en verandert ge gewoon de variabelen.

Dus… moest ge u geroepen voelen : altijd welkom !