Korenmarkt Zomert zoekt Flashmobbers m/v

Zoals je wellicht al vernam in gimycko's bijdrage: deze zomer kun je elke vrijdagavond terecht op de Korenmarkt. Het thema voor aanstaande vrijdag is Fiesta Latina.

En er is meer. Er staat wat speciaals te gebeuren, zo blijkt. Voor vrijdag 15 juli zoekt de organisatie gedreven mensen (m/v) tussen 7 en 77 om deel te nemen aan een heuse flashmob!

Vanavond, woensdag 13 juli, wordt er alvast gerepeteerd om 19 uur aan Theater Korenmarkt (Korenmarkt 14). Kandidaat flashmobbers weten wat hen te doen staat. En voor meer informatie kun je terecht bij lieve.naulaerts@telenet.be ">Lieve Naulaerts (T 0476 45 18 06).

Flashmobber of niet, het belooft er vrijdag swingend aan toe te gaan op alweer de derde 'Korenmarkt Zomert'-vrijdag. Met een Zumba-sessie worden de spieren losgegooid en daarna treedt het Cubaanse Sergeant Masala op. Dansen mag. Ook nadien met het halfuurtje salsa-les van Coco Brasil.

Aan de innerlijk mens wordt ook gedacht met cocktails, fajitas, fugos...

Van 16 tot 22 uur zijn de winkels op en kun je aan de verschillende stands gaan kijken, luisteren en proeven. Vanaf 18 uur wordt heel de Korenmarkt autovrij gemaakt.

Wat ook geldt voor de volgende vrijdagen:
vr 22.07 – Country-Picknick
vr 29.07 – Mediterrania
vr 05.08 – Fun4Kids
vr 12.08 – Montmartre-à-Malines
vr 19.08 – Vis-pop (zijpodium)
vr 26.08 – Korenmarkt Zomert & Swingt

Meer info vind je op www.korenmarktzomert.be