An American in Mechelen

Ook het volgende maandagavondconcert van Mechelen Beiaardstad belooft een regelrechte voltreffer te worden, met het optreden van de supersympathieke Amerikaan Jon Lehrer. Afspraak zoals steeds op de binnenplaats van het Conservatorium. Er zijn gratis stoelen voorzien. 

Het programma is te bekijken via de link van de vernieuwde website van de Koninklijke Vereniging voor Toren en Beiaard:
http://www.torenenbeiaard.be

De Mechelse klokken voeren ons helemaal mee tot aan Broadway en dit zonder fueltax. Een sfeerfotoke van Jan Smets zou natuurlijk ook weer niet slecht zijn, maar hij moet zich natuurlijk niet verplicht voelen. Altijd leuk u te zien he Jan.

 

 

Het belooft idd een heel tof concert te worden - Jon is een fantastische muziekant die met heel veel gevoel speelt - Hij won niet voor niets de publieksprijs op de laatste Koningin Fabiola Wedstrijd (2008) !!

En is een Amerikaan in Mechelen zoiets als an englishman in New York ?

Of voelt deze yankee zich hier direct thuis na een goed bord "fries with mayonnaise" en een glas Carolus Classic ?

;-)

Bedankt voor de link Gimycko, dit is een prachtopname.

Jon Lehrer voelt zich vermoedelijk wel heel erg thuis in onze stede, hij is afgestudeerd aan onze Beiaardschool, wat willen we nog meer. De Koningin Fabiolawedstrijd speelde hij zowaar in korte broek. Kortom, een kerel naar mijn hart, en een uiterst beganadigd muzikant. Wie dit concert mist kan het achteraf nog wel eens beluisteren op deze blog, als ik tenminste mijn camere geen 450 trappen naar beneden laat vallen. Hoewel, live is het natuurlijk nog veel leuker. Ook het natje achteraf en de kans de beiaardier persoonlijk uw gedacht te kunnen zeggen zijn pluspunten.

@ rvpee :

Vermoedelijk zijt gij die Rudi van Poele die al die coole en geweldig gemaakte video's op Vimeo zet.  

En als gij dan toch geregeld, daar boven, op onze Ouwe Reus (aka Sint-Romboutskathedraal) vertoeft, kunt of wilt gij dan niet eens een video-opname maken van al datgene wat er, vanop de toren, te bekijken is.

Een soortement van 360°-video-view of zoiets.

Niet voor mij, natuurlijk, want ik zal al die trappen nog wel op geraken, maar misschien wel interessant voor de minder mobiele Mechelaar.

Allez, just an ID, zeunne

;-)

Wreed goed idee gimycko. Morgenmiddag zou ik graag Jon Lehrer zien oefenen op de beiaard. Als ik dan nog wat tijd over heb lukt het misschien nog wel.

Als jullie maandagavond komen luisteren zal ik jullie allemaal eens filmen vanop de toren, dat wordt een goede test voor mijn cameraatje.

...Nergens zijt ge nog veilig...

;-)