9de editie Global Fiesta met Ronny Mosuse

met categorie:  Zondag 31 juli vindt, al voor de negende keer, Global Fiesta plaats in de wijk Tervuursesteenweg in de Gandhistraat. Ook dit jaar kun je je aan een gevarieerd programma verwachten. Muziek, een creahoek en de buurtsportcoctail voor de kinderen, eten en drinken en veel gezelligheid. En 's avonds Ronny Mosuse op het podium!

Global Fiesta vindt opnieuw plaats het vertrouwde terrein in de Gandhistraat (blok 13-15). Ook deze negende editie oogt erg belovend. Van 14 tot 20 uur is de zondagmiddag meer dan goedgevuld. Met optredens van de Mechelse muziekgroep Coda, de Koninklijke Harmonie Mechelen, workshops djembé en hoofdact Ronny Mosuse.

• Timing podium:
14.00 – 14.45: Coda
15.00 – 16.00: Koninkijke Harmonie Mechelen
16.15 – 16.45: workshop djembé (1)
17.00 – 17.30: workshop djembé (2)
18.00 – 19.00: Ronny Mosuse

Buurtsport verzorgt een 'buurtsportcoctail' voor kinderen. En er is ook de 'creahoek' waar de kinderen naar hartelust kunnen schilderen. Maar ze kunnen ook terecht in de vertelhoek.

Naast het terein laat hobbyclub Powertrucks maquette-vrachtwagens rondrijden, een attractie an sich...

Ook aan eten en drinken zal het niet ontbreken en de zon is naar verluidt besteld.


De werkgroep Global Fiesta hoopt alvast vele geïnteresseerden te mogen verwelkomen op 31 juli.

Jammer dat ik dit gebeuren dit jaar zal moeten missen.  Het is steeds een tof gebeuren waar mensen van verschillende origine, leeftijden en achtergronden, samen werken om er een gezellig feest van te maken.  Pluim voor de vrijwilligers die dat al negen jaar op poten zetten!

Hopelijk blijft het vandaag droog en schijnt de zon zodat de Global Fiësta straks heel wat volk kan lokken.

Ik ga straks mee opbouwen met de vele vrijwilligers.

Heb je vandaag niets te doen, kom deze namiddag gerust af en geniet van een hapje en een drankje tijdens de verschillende optredens en activiteiten.