Het Woontheater presenteerde 'Bloei" van Marita de Sterck

Marita de Sterck en Ianka Fleerackers
(Foto's Rudi Van Poele) 

De gekende antropologe en auteur Marita de Sterck (de hondeneters, stoute meisjes overal, bloei) gaf op 9 juni 2011 een bloemlezing van verhalen die ze tijdens haar reizen verzamelde en werd hierin meersterlijk bijgestaan door actrice  Ianka Fleerackers, u allen zeker bekend van Kulderzipken, Ons Geluk en nog veel meer moois.

Pascal Verlinden    Ianka   Laura Verlinden

 

                             Ianka                                        Marie

Marita sloot hierbij aan met de traditie van eigentijdse voorstellingen die sinds vorig jaar door Marie en Pascal van het Woontheater werd opgestart met een totaalconcept van kunst en cultuur, rijkelijk overgoten met de heerlijkste champage en versierd met de lekkerste hapjes. Pascal Verlinden is niet voor niets chef-kok, kunstschilder, juwelen- en meubelontwerper en zeker muzikant, die zijn gasten ook nog eens verraste met een selectie van eigen werk met voorstelling van zijn nieuwe CD. Daarnaast heeft hij ook nog de tijd gevonden om de vader te zijn van de jonge en veelbelovende actrice en zangeres Laura Verlinden (Ben X - Loft - De smaak van De Keijzer)

Het Woontheater, iets buiten Mechelen gelegen richting Blaasveld, vormde met zijn meubelen en ornamenten uit alle hoeken van de wereld het perfekte kader voor deze meer dan geslaagde avond. Ianka Fleerackers, die trouwens in het Mechelse school liep, bewees hier zonder meer dat ze in de Mechelse traditie van "dame met klasse" past.