Gevonden: SD geheugenkaartje

Bij het opruimen van de zaal van Theater De Peoene (in de Lange Schipstraat) is onder de stoelen een SD-geheugenkaartje van 4GB gevonden van het merk MEDION.

Het kaartje kwam duidelijk uit een fototoestel want er stonden alleen een hoop foto's en enkele filmpjes op.  De foto's zijn getrokken met een Medion MD86063 fototoestel.  Het gaat om 305 familiefoto's getrokken tussen maart 2010 en februari 2011 die wellicht wel waarde zullen hebben voor de betrokkenen.  Ik heb van een paar foto's waarop een aantal duidelijk herkenbare mensen staan, hieronder enkele voorbeelden bijgevoegd. Wie personen herkent, gelieve hen te informeren en iets te laten weten!

<update> Vermits de eigenaars gevonden zijn (waarvoor dank aan Jan Smets) verwijder ik de foto uit privacy-overwegingen  -- Joeri

Inderdaad...  Ik herken op een paar foto's o.a. de broers Cobbaut uit Battel.  Mijn dochters kennen die.  Ik zal de info doorgeven Joeri.

 @ Joeri

Eindelijk staat het als een paal naar boven te wateren waarvoor een Mechelen Blogt zoal van nut kan zijn. De man of vrouw die haar SD-geheugenkaartje met 305 foto's, terug in haar bezit krijgt, zal het kunnen beamen. Tenzij daar dingen op staan die het daglicht niet mogen zien?   

:-)

Joeri!

wij zijn (of waren) de eigenaars van dit kaartje. Heel fel bedankt om het voor ons bij te houden en naar de eigenaars te zoeken. kan je ons contacteren via mathias_co@hotmail.com en vertellen hoe wij die chip terug in onze handen kunnen krijgen? :-)

in naam van de familie: bedankt!

Je zal vandaag of morgen een mailtje krijgen van diegene die het kaartje momenteel liggen heeft om verder af te spreken.  Veel plezier ermee!

De Blog als 'dienst gevonden voorwerpen'. :-)

@ Wout : Niet enkel als ne "Lost-and-Found", hoor.

Hij kan ook gebruikt worden als ne Mechelse eBay of Immo .

En misschien kunnen of willen de Mechelse bedrijven er ook hun openstaande vacatures opzetten, want zitten die tegenwoordig niet massaal op al die sociale netwerksites ?

;-)