3e Mechelse Stadspicknick: zondag 12 juni

Stad Mechelen, Wijkraad Centrum en de Vrienden van Dodoens nodigen je voor de 3e keer uit op de Mechelse Stadspicknick (*).

Kom dus op zondag 12 juni tussen 11 en 15 uur naar de Kruidtuin.

Tijdens de vorige edities zagen we al dat schoon volk in een zonovergoten gazonneke zitten genieten van Mechels bier, Mechels wereldwinkelsap en Mechelse zangkoren. Of ze deden een gegidste toer doorheen de vernieuwde kruidentuin. Dat smaakt dus naar meer!

De Mechelese Stadspicknick in de Kruidtuin.

Dit heb je nodig:

  • afval-arm (!) lunchpakket.
  • zonnecrème factor 999.
  • dekentje, hoedje, parasol en een groooote zonnebril.

En heb je geen zin om je bookes te smeren? Dan bestel je toch je eten?

Tot ziens in den Botaniek!

- - - - -

Lees ook over de Mechelse Stadspicknick op de officiële site van Mechelen.

- - - - -

(*) De eerste Mechelse stadpicknick was de afsluiter van cultuurevenement Stadsvisioenen in 2009. De bezoekers waren zeer enthousiast. Op algemene vraag werd de stadspichnick dus een jaarlijks weerkerende gebeurtenis.

We zullen er bij zijn, samen met andere Mechelse koren om de klank ter verzorgen. Enneh ... niet vergeten, het is ook opendeur in het Molenhuis !

we zullen er misschien zijn maar we zullen dan zeker onze eigen bokes meenemen want de picnic-manden zijn zo'n 20% duurder dan nodig.

Mooi initiatief, waar ons koor Scala Vocale veel plezier aan beleefde.

Als Mechels koor hadden we ook dit  jaar graag meegedaan, maar we kregen pas in de loop van deze week de vraag. Het spreekt vanzelf dat we op enkele dagen van de picnic een volledig koor kunnen engageren. Spijtig, een gemiste kans. Mag ik de inrichters vragen om de volgende keer ons minstens een paar weken vooraf te contacteren.

groetjes

Lode

Lions Club Midden Limburg brengt op zaterdag 7 december 2013 het Belgische koor Scala & Kolacny Brothers voor de tweede maal naar de Limburghal in Genk. Dit concert is het eerste optreden uit hun reeks DECEMBER-concerten, waarbij Scala in iedere Vlaamse provincie één optreden geeft. Mis dit unieke evenement in Genk/Limburg niet en koop vandaag nog uw tickets. U kunt dit online via de websitehttp://www.scala4friends.be