Speurneuzen in de Heihoek!

met categorie:  

              

              

              

(foto's: Jan Smets)

Nee - je moet me heus niet weten te vertellen waar ik deze foto's schoot in de sympathieke levendige en hérlevende wijk Heihoek...  Dit is géén fotokwis, maar...

...nu het de volgende dagen nog extra mooi weer lijkt te worden, én het bovendien nog Paasvakantie is, is het misschien wel eens tof om mee te doen met de Familiespeurtocht in de Heihoek.

 

Je kan nog meedoen tot 4 mei.

Jong en oud komen aan hun trekken met deze zoekotcht.  Dus: waarom niet dan?

Het lijkt me leuk om een  ontdekkingsreis te maken door deze Mechelse hoek.

De deelnemingsformulieren kan je verkrijgen in wijkhuis Den Deigem in de Karmelietenstraat, ofwel in de Keeting in de nabijgelegen Kroonstraat.

De formulieren moeten wél binnengebracht worden ten laatste op 4 mei, voor 16 uur.  Den hieraan.  Je kan ze binnengooien in den Deigem.

 

De prijsuitreiking gaat door op 7 mei.  Da's de dag van het Heihoekfest, dat dit jaar aan zijn tweede editie toe is.  En: weet je: er zijn mooie prijzen te winnen!

Doen!

 Bedankt Jan, dit is leuke reclame!

En als je niet direct in Den Deigem of De Keeting geraakt, dan kan je het deelnemingsformulier ook downloaden vanop de website van de Heihoek: http://heihoek.wordpress.com/2011/04/06/familiespeurtocht-ontdek-de-heih...

Veel speurplezier!

Heel tof initiatief !!!

Ik ga zeker meedoen... 
op 7 mei ben ik er helaas niet bij want dan zie de Rijn in brand staan  in Bonn ;-)