Boekenfestijn

met categorie:  

Voor de liefhebbers van het geschreven woord, komen er weer 4 hoogdagen aan in Mechelen.

Vanaf donderdag 14 april tot en met zondag 17 april gaat het Boekenfestijn door in de Nekkerhal. Je kan er allerhande boeken vinden aan sterk verminderde prijs. Ik zal er alvast eens rondneuzen. Je weet nooit of je er een pareltje tegenkomt.

Meer info op : www.boekenfestijn.be

do 14/4, vrij 15/4 en za 16/4 : van 10u00 tot 21u00
zo 17/4 : van 10u00 tot 18u00

heb ik vorig jaar gedaan en daar kan je boeken kopen voor een prikje! echt de moeite! maar

mijn voorraad is nog niet op!

Een impressie...

Foto Gimycko

Moet er misschien nog een boekhandel kapot in Mechelen?

@ Boke :

De hele opzet, (ik geloof) van oorsprong een Nederlands concept, is een nogal saaie bedoening, want de boeken liggen er gerangschikt volgens een soort van Deutsche Gründlichkeit.

Leuk om eens door te wandelen, maar absoluut niet te vergelijken met de gezellige "rommeligheid" die men kan vinden in de betere Mechelse boekenwinkel.

Ik hoop er dit jaar toch eens te geraken !

... maar de parking kost je wel 4 € !

Luc, om de fiets te stallen ook?

@markec: Ik dacht van niet. Fietsen stonden her en der.

Ik ben net terug van een bezoek. Ik was geschrokken van het aanbod, het is de eerste keer dat ik er geweest ben. Een concurrentie voor de degelijke boekhandel durf ik het niet te noemen, aangezien de titels die er te koop zijn niet echt de nieuwe topwerken zijn, die topwerken die er toch waren zag ik er te koop aan prijzen vergelijkbaar bij de boekhandels.

Boeken die al wat ouder zijn kan je er kopen tegen een stevige reductie, verkopen is nog altijd beter dan verbranden denk ik dan.

Met de fiets was dit dus geen enkel probleem. En Mechelaars die de weg weten kunnen vlakbij ook gratis parkeren ;-)

Ik bekijk het boekenfestijn als een manier om voor weinig geld eens een andere schrijver te ontdekken. Concurrentie voor de boekhandels noem ik dit toch ook niet. Als de boekhandels failliet gaan omdat er 1x per jaar in Mechelen zo'n event is, dan denk ik dat ze een ander probleem hebben. Als boekhandels failliet gaan, komt dat volgens mij meer door de e-books.