Weerom voer voor Mechelse Melomanen: tiende platen-, CD- en DVD-beurs

Melomanen kijken er elk jaar weer naar uit; de Platen-, CD- en DVD-beurs in Cultuurcentrum Mechelen. En ook dit jaar wordt de muziekliefhebber niet teleurgesteld. Zondag 23 januari 2011 is het weer zover. En we zijn toe aan de tiende editie...

Zoals gewoonlijk kun je er zeldzame en minder zeldzame lp’s, maxi’s, singles, CD’s maar ook DVD’s en muziekboeken vinden. En de completist vindt er wellicht die felbegeerde speciale editie of de memorablia die ie al lang zocht.

Vanaf 10 tot 17 uur kun je langs de verschillende stands lopen en je geldbeurs pijn doen. Bij de verschillende standhouders uit binnen- en buitenland vind je zowat alle genres, of het nu jazz, schlager, punk of metal is...

Completisten en andere freaks - mij inbegrepen - kunnen alvast hun lijstjes opstellen en geld opzij leggen. En komen die bewuste dag gegarandeerd met méér naar huis.

Wedden?

Misschien komen we elkaar wel tegen op 23 januari.

De beurs vindt plaats in Cultuurcentrum Mechelen, Minderbroedersgang 5. De inkom bedraagt € 3 .


tekst & foto's: Markec

Ga je die vinylbox van 'Heresie' verkopen?

ahaa ... nog Virgin Prunes fans op Mechelen Blogt!

 En herken ik daar de maxi 'Blue Monday / The Beach' van New Order ook niet ?!?

@Troostie: jawel!! En die box van "Heresie", daar ben ik làng naar op zoek geweest, tot ik hem op een platenbeurs, wel niet die van Mechelen - maar daar zag ik 'em later ook wel -  vond... En jawel: je herkende idd. ook de hoes van de "Blue Monday"-maxi ;-)

@Marc Neys: jammer genoeg verkoop ik de box niet...

Gelukkig als een kind verliet ik de beurs... eindelijk die Rory Gallagher-albums in mijn bezit ! De nieuwe van The Posies (nu ja, 2010) aan een spotprijsje en  nog een klassiekertje van The Fall (The Frenz Experiment)..  Bart Schelkens, die jullie  kennen van zijn knappe foto's, vergezelde  me en ook hij was tevreden met zijn oogst....  En zoals dat vaak gaat, kwam ik weer wat bekend volk tegen, ... bloggers of/en lezers van de blog,, muziekfreaks ...

En nu de vinger op de knip... gelukkig is de volgende platenbeurs  in Mechelen  pas weer over een jaar ;-))