Van Oud Naar Nieuw

Nieuwjaar 

 

Naar jaarlijkse gewoonte trok ik, na lekker thuis gegeten te hebben, rond 22u30 richting Grote Markt in Mechelen. Ook dit jaar was er daar weer een optreden en vuurwerk.

 

Vuurwerk

Het was blijkbaar nog wat vroeg toen ik daar aan kwam, want er was nog niet veel volk te zien. Maar dat zou gelukkig snel veranderen. Dit keer geen Gunther Neefs op het podium, maar wel de groep Fosco met hun Nederlandstalige pop ( als zat er toch een Frans nummer in hun repertoire met “Oh Champs Elysees”). Zanger Bram Van Outryve kent u misschien ook wel als acteur in de tele-novelle 'David' of de langspeelfilm 'De laatste zomer'. In 2009 namen zij nog deel aan het programma “Zo Is Er Maar Eén”.  De gasten brachten ambiance muziek met covers en een paar eigen nummers.

Fosco

Fosco

En zo werd het dan plots aftellen tot 0:00 : het moment om te geliefde eens goed vast te pakken en te genieten van het vuurwerk. Al ging dat vuurwerk dit jaar een beetje de mist in, letterlijk dan. Vanop de Grote Markt bleef een deel van het vuurwerk verborgen achter de gebouwen. Een beetje jammer voor diegenen, zoals ik, die daar stonden.

Vuurwerk

Na het vuurwerk ging Fosco verder waar ze gestopt waren : met het bouwen van “een fiesje”. Zanger Bram ging een paar keer op wandel, om hier en daar een plaatselijke schone te kussen terwijl hij “Ik Hou Van U” zong. En wat later werden zij afgelost door een DJ. Het feestje kon nog even doorgaan.

Fosco

Fosco

Fosco

Publiek

Publiek

Publiek

Foto's : (c) www.photos-b-art.com

 

Een tof verslag, Bart !! Het ziet er naar u it dat het plezant was, gisteren op de Grote Markt!

leuk verslag,

maar naar jaarlijkse traditie laat ik die kelk aan me voorbijgaan.

 

Waar staan de rest van al de foto's?

Tof verslagje Bart!

Ja, die mist... Wij waren thuis gebleven, maar normaal gezien, als we aan 't Bergske de Dijledijk even opgaan richting Mechelen, kunnen we van daar zien wat er de lucht in geschoten wordt in het stadscentrum. Deze keer niet dus, wel veel knallen (het leek wel de Gazastrook) maar buiten af en toe een flits van kleurweerkaatsingt op het wolkendek was er niets te zien...

@Anoniem : de rest kan je vinden op mijn website : www.photos-b-art.com => galerij => reportages

Allez serieus blijve, diene foto van diene gitarist, da's toch den Bart Somers 20kg vroeger?