Herman Vermeulen 50 jaar voorzitter

met categorie:  

foto's: Rudi Van Poele

Herman Vermeulen is 50 jaar voorzitter van de Mechelse Gidsenbond, voorlopig doet niemand het hem na... Herman werd vanmorgen tijdens de jaarlijkse ledenvergadering genoegzaam in de bloemetjes gezet door Frans De Wachter, de voorzitter van de Cultuurraad en cultuurschepen Frank Nobels. 

De staande ovatie die volgde liet Herman, die anders niet om een woordje verlegen zit, toch even sprakeloos. Het deed hem duidelijk plezier. Wie het nog eens wil meemaken kan naar volgend (met fotocamera opgenomen) filmpje kijken dat de sfeer duidelijk weergeeft. Van harte bedankt Herman, voor al die jaren inzet voor je gidsen.

http://vimeo.com/19090964

Foto's:

http://cid-8c078dd3f415f8aa.photos.live.com/browse.aspx/Gidsenbond%20alg%20verg%2023%20jan%202011

Frans De Wachter -  Herman met zijn "Mechelse iemer"    -     schepen Nobels

Met secretaris Willy Opdebeeck en penningmeester Egied Rossiau

Opperblogger Peter Meuris geniet duidelijk van het gezelschap van Tina Van Hoye, het nieuwe departementshoofd van Uit in Mechelen. 

 

Verdiende aandacht voor een groot Mechelaar!

(foto: Jan Smets)

Dank je rvpee voor dit "Speedverslag !" en natuurlijk aan Herman een dikke proficiat !

super! En we zijn de Mechelse gidsen dankbaar voor de leuke geste aan de Oxfam WereldWinkel

Een meer dan verdiende erkenning voor iemand die reeds meer dan een halve eeuw op een niet te verbeteren wijze ambassadeur is van Mechelen.

Driewielerke, ik heb erg veel zin in die gratis wandelingen voor Oxfam.  Ik hoop dat er heel veel respons op komt en dat de Mechelse bloggers en bedrijven massaal mee gaan wandelen voor het goede doel!

Dik verdiend die Mechelse iemmer. Een betere ambassadeur voor onze stad kan je je nauwelijks voorstellen. Proficiat Herman.

Den Herman is zo goe dat 'm 2 x 50 jaar voorzitter is; namelijk dit jaar en volgend jaar ... Of geloofde mij niet misschien?

Dubbel en dik verdiend, deze erkenning!!!  Proficiat en bedankt, Herman !

Vandaag staat er ook een mooi artikeltje over in de Gazet van Antwerpen trouwens, door Sven Gazet!