2011

Wij wensen alle Mechelaars een prachtig 2011.

 

Wellenook!

awel ik ook

behalve die paar onozelaars die vanuit rijdende wagens rotjes naar de wandelaars smijten int stad, die mogen snel (gecencureerd door mezelf)

Toen ik mijn schoonma naar huis reed daarnet waren ze deftig bezig normale mensen te ambeteren.

Ook van mij een goed nieuw jaar gewenst aan alle Mechelaars / Maneblussers.

Voor de rest van het feestje kun je ook nog altijd hier terecht.

:-)

Hombeek stuurt eveneens de beste nieuwjaarswensen naar iedereen in de grote stad.

Gim, wat dat feestje betreft toch liever iets van aan de Brandenburger Tor. 

De beste wensen en een prachtige gezondheid aan iedereen hier behalve Wieland Volkaert.

Allemaal het allerbeste, en een goeie gezondheid - in het bijzonder ook een betere mentale gezondheid voor Polleke (of wie zich ook laf achter zo'n schuilnaam moge verbergen) - welk gezond mens bederft nu zo'n feestelijke ochtend?  Van harte beterschap...

Aan heel Mechelen Blogt een fijn, vredelievend en gezond 2011 gewenst!

Laten we er een spetterend 2011 van maken ! Vredelievend, gezond en gezellig 2011 voor alle bloggers !

Beste wensen, veel geluk, gezondheid, passie en al wat je maar wensen kunt voor 2011

Ook mijn allerbeste wensen, voor alle bloggers, actieve en passieve, voor een geweldig, gelukkig en gezond 2011 !!!

En moge 2011 ons veel mooie bijdrages en reacties, hier op Mechelen Blogt, brengen!

tambien feliz años desde la calle del barrio de Hansel

@Marc VC, ik geloof dat dat schering en inslag was om middernacht. ik wandelde zopas (voor het eerst in 2011) over de ijzerleen , markt en bruul. Her en del champagnekurken, stukken van wat ervoor de fles was en overal nog extra vuurwerkhulzen die zeker niet tot het stadsvuurwerk behoorden. Ik denk dat ik blij mag zijn dat ik er niet bij was met de kinderen zoals eerst gepland.

 Als ik niet zo vals zou zingen

zou ik op mijn fietske springen

om bij je aan te bellen

en mijn wensen al zingend te vertellen

Ik doe het met dit bericht

in de vorm van een gedicht.

Een goede gezondheid,veel liefde en geluk

dan kan 2011 niet meer stuk..

Ik wens Mechelen en de Mechelaars een jaar vol dromen, regenbogen, roze wolken en zovéél méér!   Fierheid op deze mooie stad waar we mogen leven..., optimisme en verdraagzaamheid, solidariteit en vriendschap, doorzettingsvermogen, liefde, gezondheid en eenvoudig geluk, blijdschap om simpele dagelijkse dingen, creativiteit en het geloof in eigen kunnen, het vermogen om bergen te verzetten, toffe buren, een fijne familie, kracht om tegenslagen aan te kunnen, schouders om op te mogen huilen, een gulle lach, de warmte van vriendschap, de gave om moelijkheden om te buigen tot mogelijkheden..., en een stad dat een veilig en koesterend  nest mag zijn...

@ Polleke en Wieland. Is dat nu al uit de voeten met die sneeuw ? Nog een beetje geduld , hij is vanzelf aan 't vertrekken. Zeg, ga eens samen een goei pint drinken in den biechtstoel . Het zijn nu toch geen dagen om met mekaar te kibbelen hé. 

Aan alle Mechelenbloggers een fantatisch 2011 !

@G.L. als je hier al niet meer moogt kiezen aan wie ge een goede gezondheid wenst dan vind ik dat wel erg hoor.

@Polleke. Gij lijkt mij een gematigd mens. En uwe gebuur ?

Beste G L, kibbelen ligt eigenlijk niet in mijn aard, hoor. Ik ben een heel zachtaardig iemand. Ik weet trouwens niet eens wie achter de schuilnaam Polleke schuilgaat - wat op zich niet erg is. Ik was alleen onaangenaam getroffen dat iemand mij als nieuwjaarswens gezondheidsproblemen toewenst, en daar wou ik even op reageren. De toespeling op de sneeuw snap ik niet goed. Het is waar dat ik de laatste dagen mijn best gedaan heb om de straat voor mijn tuintje, ook het stuk voor mijn overburen, sneeuw- en ijsvrij te krijgen met heet water met zout en afwasmiddel, en de goot te kuisen zodat het smeltwater vlot kon weglopen, maar wat dat met de rest te maken heeft is me niet duidelijk. Of is Polleke iemand die daar last van heeft? Ik zou niet weten hoe... Of heeft het te maken met mijn ergernis dat iemand sneeuw in de goot voor mijn tuin gekapt heeft? Als het dat is, dan nodig ik de betrokkene heel gemeend uit om zijn sneeuw in 't vervolg niet in de goot, maar zelfs op mijn voortuin te kappen - maar dan wel op het stuk met "betonwafels" aub, waar het smeltwater doorheen kan trekken, niet op de oprit voor mijn garage alstublieft. Dan ligt het voor niemand in de weg, ook niet voor mij. En dan wens ik nu, iedereen, ook al mijn buren, ook Polleke-wie-dat-ook-mag-wezen van harte het allerbeste, en een jaar vol vrede en geluk.

Aan alle bloggers en hun familie een voorspoedig en in 't bijzonder een gezond 2011

Beste bloggers, sla me dood (liefst niet) en vergeef het mij dat ik pas met "3 koningen" jullie het allerbeste voor 2011 wens.  En wat jullie nog liever zouden hebben, dat moeten jullie zelf maar kopen :-)

Laat het blog in 2011 uitgroeien tot een forum waarop iedereen opbouwende commentaren kan spuien en laat de (dikwijls gerechtvaardigde) zure oprispingen liefst achterwege. Daarvoor bestaan wellicht andere kanalen.