De Ideale Man ?

Bart Peeters

Hij is misschien niet de ideale man, maar wel een geboren entertainer. En dat kwam hij afgelopen weekend demonstreren in Mechelen. Twee keer was zijn optreden uitverkocht. Zondag had ik het genoegen om foto's te mogen maken.

In zijn gekende energieke stijl vloog hij over het podium. Hij bracht energieke nummers maar ook hele rustige. Zijn bindteksten zorgden meermaals voor lachsalvo's.

Bart Peeters

Hij bracht er nummers uit zijn nieuwste cd (Ideale Man) maar ook uit zijn vorige albums. Het publiek genoot met volle teugen. Klappen en meezingen, het publiek deed het allemaal.

Bart Peeters

Bart zelf liep even de zaal in om het zicht vanop het balkon te bewonderen. En na de voorstelling kwam hij nog even signeren.

Bart Peeters

Bart Peeters

Foto's : (c) www.photos-b-art.com

Mooie foto's Bart!

Ik was er zaterdag bij - en ik heb genoten.  Wat me ook zo opviel was hoe Bart en zijn muzikanten er zo zichtbaar plezier aan beleefden!  die oogcontacten tussen mekaar, dat enthousiasme...  Mooi!

Bij deze was ik ook bij. Knap werk. Wat me opviel was dat Bart Peeters eigenlijk een goede muzikale groep heeft. De muzikanten waren geweldig. En dat werd bevestigd door Bart zelf.

De bindteksten en het circus van Bart Peeters stoorden me wel. Het hield het midden tussen een cabaretier en een zanger, maar hij was vis nog vlees. Eerder "opvulsel".

Maar de muziek maakte veel goed. En de foto's van B. natuurlijk.

Die zou ik ook nog wel eens willen bezig zien, ook al ben ik er niet echt "fan" van, het is en blijft een showbeest...

Mooie foto's trouwens... Mag ik vragen welke lens je hiervoor gebruikt?

Leuk verslagje, met weerom fijne foto's, Bart!

Het zal wel heel goed geweest zijn: Peeters is een geboren entertainer. Persoonlijk zie ik hem liever bezig met zijn Leugenpaleis/Peulengaleis dingen, samen met Hugo Matthysen, zijn muziek spreekt mij minder aan, maar dat het een ambiance-brenger en goed muzikant is, staat buiten kijf!

TommyG, ik gebruikte een 80-200 F2.8 van Nikkon.

Bedankt voor de reacties.

Die lens staat al een tijdje op mijn verlanglijst, maar de vrouw werkt tegen ;-)

Het was een gewéldig optreden, heb er ontzettend van genoten! De CD ben ik al behoorlijk "grijs" aan het draaien in de wagen. Het liedje "Matongé" is de ideale opkikker om op bitterkoude ochtend naar het werk te rijden. Ben dan helemaal vrolijk en klaar om erin te vliegen tegen dat ik aankom.

Wat me wel opviel, is dat Theatrium behoorlijk in verval is en dringend een opknapbeurt kan gebruiken...