Voor de lekkere trek.

met categorie:  

Afgelopen weekend was ik weer eens in de mooie Dijlestad. Mijn dank gaat uit naar iedereen die eraan heeft bijgedragen om het een mooi verblijf te maken.

Daarnaast heb ik nog een plaatje voor jullie. Weten jullie waar dit is? Enne, niet vals spelen, he!

Wil je geloven dat ik het zo dadelijk niet herken..  Maar ik gok op de Katelijnestraat...

(overigens: toffe straatfoto Eelco!   Terug veilig thuis in Leiden na wééér eens een verblijf in Mechelen?  ;-)    )

Leuke foto...
Hm...  Ik zou het ook zo meteen niet weten! Maar Katelijnestraat lijkt me inderdaad een plausibele piste!

Trouwens goed je in onze Dijlestad nog eens gezien te hebben, Gastblogger...

Het is dus toch makkelijker dan ik had gedacht. ;o) Het is inderdaad in de Katelijnestraat op de hoek van het St. Romboutskerkhof. ;o) Altijd een leuk plekje om even te zitten en naar mensen te kijken. Een andere favoriet van mij is op het trapje bij de post om over de Grote Markt uit te kijken.

is dat daar

ik had echt geen idee

Ik had ook geen idee... moet eens gaan kijken :-)

idd begin Katelijnestraat, vroeger (tiental jaartjes terug) nog een krantenwinkel.

Ik moest wel "vals spelen", maar op het web zijn er altijd hulpmiddelen te vinden, zeker als er ergens een telefoonnummer (van nog wel een Telenet-klant) op het plaatje staat, dus foei, Marc VC!  ;-)

En waarde Gastblogger, ben je trouwens zelf aan een ontbijt geraakt, als ik me een van je klachten goed herinner hoe moeilijk het is voor een toerist om een decente continentale maaltijd op een ochtendlijk zondagsuur te vinden in onze stad? 

Jokke , gij hebt nog een goed geheugen. 

Begot begot... is dat daar??  Ik zou het niet geweten hebben alhoewel ik ooit dikwijls in die krantenwinkel ben binnengestapt.

Ik heb in het Hotel (Carolus) ontbeten deze keer. De keer waar u het over heeft was in het Holiday Inn Express toen ik laat op stond en er weinig meer over was dan een halve croissant en een plakje kaas.

 @ Gastblogger

The early bird catches the worm: te weten roer- en gekookte eitjes, hesp, salami, vleesworst en andere tongstrelende buffetlekkernijen. dus Gb. in het vervolg, zoals je uit je vorige fout hebt geleerd, steeds vroeg opstaan zoals in het gezegde van hierboven.

Blijven komen en vroeg genoeg bunkeren.

Leuke post Eelco, en interessant. Ik wist het ook niet te raden...

Tja, die gazetten winkel heb ik er inderdaad ook geweten...maar deze broodjeszaak niet.

Heel goed gespot, Eelco!