Via via

met categorie:  

Nadat in België de Petermannen, de Sinjoren en de Kiekenfretters al gezegend werden met een ViaVia Joker Reiscafé, zijn de Maneblussers nu ook in blijde verwachting! De ViaVia in Mechelen zal de 14de zijn in de wereld en net zoals haar voorgangers dienen als ontmoetingsplaats tussen reizigers en inwoners en omkaderd zijn door socio-culturele activiteiten. 

De locatie en het gebouw zijn ook deze keer weer goedgekozen, al zeggen we het zelf: het oude Molenhuis in de Kruidtuin. Dit park was vroeger dé ontmoetingsplaats voor jong en oud met de toenmalige kiosk als hoofdrolspeler. Met deze keer de ViaVia (inclusief terras!) en de heraanleg van het park in de hoofdrol, lijkt er in 2011 een nieuw tijdperk van gezelligheid aan te komen voor de Mechelaars en haar bezoekers. Tot het zover is, kunnen we ons bezig houden met dé hamvraag, namelijk: welk bier zal er geschonken worden! 

 

Een mooie aanwinst voor Mechelen,

we hadden het er enkele weken geleden hier al over

http://www.mechelenblogt.be/2010/09/molenhuis-wordt-reiscafe

in ieder geval zal er toch Mechels bier over de toog moeten kunnen gaan kwestie van de lokale cultuur wat te promoten

Zoals ik een tijdje terug al zei, toen Peter dit onder de aandacht bracht, zie ik dit hélémaal zitten en juich ik dit geweldig toe ... al mag ook voor mij - hallo, Lieven! - er rijkelijk Mechels bier vloeien ;-)

Maar, inderdaad, Merlijn:
"2011 een nieuw tijdperk van gezelligheid aan te komen voor de Mechelaars en haar bezoekers"

Nu is 't nog even wachten.. en.. zoals Tom Petty al zong: "The Waiting Is The Hardest Part" !