Gebouw gemengd gebruik te koop

met categorie:  

Op Immoweb vindt men tegenwoordig "koopjes". Bvb. deze

Uniek complex bestaande uit 3 historische doch gerenoveerde huizen uit de 16de en 17de eeuw en achteraan een kantoorgebouw met parking(+/-10 plaatsen). Ideaal gelegen aan de oever van de Dijle (met sluizen afgesloten stuk in het stadscentrum) in het historische recent opgewaardeerde centrum van Mechelen en op slechts 3 minuten van de E19 Antwerpen-Brussel. De voorkant doet dienst als seminarieruimte met vergaderzalen, ontvangstruimten, enz. De gebouwen achteraan werden gebouwd in +/- 1990 en hebben een kantoorfunctie. Met een totale opp. van +/- 1500 m² verkeerd het geheel in zeer goede staat en kan dit voor diverse doeleinden benut worden (horeca, kantoren, hotel, enz).

Rinkelt de bel  ? Allicht kent U deze panden:

(Foto Markec)

die staan al lang te koop

ik dacht dat iemand me daar een jaar geleden al op attent maakte

Klopt en ze geraken er niet van af.

Wat de bloggers er van denken is al eens bijeen gepend op een post van Roger Kokken:

http://www.mechelenblogt.be/2010/02/haverwerf-paradijs

| op slechts 3 minuten van de E19 Antwerpen-Brussel. ..

om 3 uur 's nachts misschien?

Al eens gedacht aan de Mechelse " East-Western line ". Vertrek aan het Molenhuis in een modernen Titanic, alover de Deel met aankomst hier waar Peter zegt. Zo geraakt dat ding aan de kruidtuin ook van 't straat.

Wilko, ze kunnen met den tijd den boot ook laten doorvaren tot in Antwerpen of Brussel dan moeten we niet meer op die E19 onzen tijd verliezen. 

@G.L. als de Zenne nu eens terug "bevaarbaar" was tot in Hombeek, hé!

Jokke, oep de Zenne kunde veire na het Zennegat oep de snie tapoattte van 't ziep fabrik. 

En ze staan wat krom:

(Foto emmapatsie)