Gastgezinnen gevraagd

met categorie:  

U staat open voor jongeren en cultuur, u hebt ook een hart voor theater, u wilt bijdragen aan een interessant en gedurfd uitwisselingsproject en u woont in Mechelen, dan is dit een kans voor u.

Dramastudenten van het Lemmensinstituut (Leuven) en van IAD (Louvain-la-Neuve) onderzoeken elkaars cultuur. Ze ruilen drie weken lang hun woon- en werkplek. De Franstalige studenten komen naar Mechelen, de Vlaamse trekken naar Charleroi. Met zijn allen maken ze een theatertweeluik met als titel ‘Transferts’. In april stellen ze hun werkstuk voor, onder meer in ’t ARSENAAL.

Daarom zoeken we gastgezinnen. Wilt u van 16 januari tot 5 februari 2011 een Franstalige theaterstudent een kamer met ontbijt aanbieden? Neem dan zeker contact met ons op. U kunt ons mailen op gastgezinnen@lemmensdrama.be. Wij geven u graag meer informatie. Wie meer wil weten over het project zelf, kan terecht op http://ao.lemmensdrama.be/

Carina Van der Sande en Geert Kestens, coördinatie Lemmens Drama.

 

Als die gasten hun woon- en werkplek ruilen, zie ik niet goed in dat er nog gastgezinnen nodig zijn. Er gaat immers voor elke nederlandstalige student die naar Wallonie gaat, een slaapstee vrij komen, welke kan ingenomen worden door een franstalige. Dat is toch de betekenis van "ruilen" in dit specifieke geval:-)

Goed gezien van "anoniem5"......had "Lemmens Drama" daar niet over nagedacht?

gewoon ruilen van beddekes dus.... 

Inderdaad, dat had goed geweest, ware het niet dat mensen van Leuven naar Chrleroi trekken, en mensen van Louvain-la-Neuve trekken dan weer naar Mechelen.