Crème Tinel

 

 

Ik geef toe, ik ben blijkbaar wat ongeduldig geweest...

In een aantal posts liet ik de voorbije weken mijn verontwaardiging blijken over de gebrekkige communicatie van de stad in verband met die "500 m2". Was het een schoolvoorbeeld van een aankondigingsbeleid zonder veel dadendrang?

Nee dus, want wat blijkt: nu woensdag (11 augustus) wordt die 500 m2 Mechelen plechtig geopend. Vanaf 18u is iedereen welkom in wat de Tineltuin zal moeten worden; ingang langs de parking in de De Stassartstraat.
En wat blijkt nog: mijn gedacht is ook dat van velen, want de 3 projecten waar ik op heb gestemd worden gerealiseerd! Van 12 tot 26 augustus is het verzamelen geblazen in de Tineltuin. Gewoon om te kuieren of om er de klimmuur uit te testen en jezelf uit te leven op de bouwspeelplaats.

Ik ben benieuwd wat het wordt.
En hopelijk kan er na die 14 dagen iets "blijven hangen" van die geselecteerde projecten; ergens geïntegreerd in het definitieve Tinelontwerp of ergens anders in de stad.

Meer info staat ook op www.beleefmechelen.be

 

Nu ook al goed nieuws show midden in de komkommertijd. Moet kunnen . 

Ik heb vorige week in de Carrefour een doosje Mini-komkommers gekocht, beste Louis, middenin de komkommertijd.

5 mini komkommertjes, qua gezamelijke gewicht  gewicht  ongeveer een derde van een normale komkommer, maar wel drie keer zo duur.

Voor iemand die graag af en toe een stukje komkommer lust zonder een hele komkommer aan te snijden en de rest te laten verslensen, een prachtig, maar duur iets.

Als dat geen nieuws is ???

Misschien kunnen we met z'n allen "tégen" zijn ?

 

 De Tineltuin is een schitterend idee. Goed gevonden.