Zwoele Parkpop opent met Els De Schepper

Het was drukkend warm. Weer om ergens rustig op een terrasje te gaan zitten met een frisse pint. Of... om in de Kruidtuin in Mechelen te komen genieten van gezeligheid en goede muziek, al dan niet met een frisse pint. Donderdagavond gingen de Parkpop-concerten weer van start. Els De Schepper mocht dit jaar de concerten op gang zingen.

Parkpop

Veel volk was er komen opdagen, ondanks de warmte. Els De Schepper bracht er nummers uit haar shows maar ook enkele covers. Met nummers als Krantenkop, Duizend Zonnenn, We Bouwen Een Bed en covers als De Onverbiddelijke Zoener en Dag Vreemde Man kreeg ze de mensen toch aan het meezingen. Hier en daar deed er zelfs iemand een danspasje. Els probeerde om een polonaise te starten en ook dat lukte. De mensenmassa werd nog groter. Tijdens de pauze zocht iedereen de nodige verfrissing.

 

Parkpop

Parkpop


Het tweede deel ging van start met Het Feest Begint, een prachtig nummer om weer mee aan te vangen. Gevolgd door nummers als Schoonheid, Ongezouten, De Allereerste Keer, Oerend Hard en Vinde Gij Mij Gat Niet Te Dik In Deze Rok. Op dit laatste nummer deden natuurlijk de dames mee met Els en shakten er lustig op los. Het werd een meer dan geslaagde opener. We kregen nog 2 bisnummers : Gelukkig zijn en Nu of nooit. 1 klein minpuntje toch, ze  had nog veel langer mogen doorgaan.

Parkpop

Playlist :

1. Krantenkop
2. Expeditie naar mijn hart
3. In je plooien
4. De onverbiddelijke zoener
5. Dag vreemde man
6. Duizend zonnen
7. We bouwen een bed
8. Hou me vast
9. Mooi als je lacht
10. Jij hebt het


11. Het feest begint
12. Identiteitscrisis
13. Schoonheid
14. Ongezouten
15. De allereerste keer
16. Brommer
17. Oerend hard
18. Vinde gij mij gat
19. 't Is een spel
20. Als ik je morgen ergens tegenkom


21. Gelukkig zijn
22. Nu of nooit

Een leuk verslagje & foto's, Bart !

Ben er zelf niet geraakt... het feit dat ik niet zo'n van ben van Els De Schepper speelt daarbij natuurlijk mee: maar 'smaken en kleuren' he. Ik zie dat Parkpop zijn (zwoele) start niet gemist heeft en da's goed !!

Ik ben er gisteravond even geweest, er was veel volk, jammer dat ik niet eerder wist dat de ingang aan de Ham gesloten was, rond gaan was niet onoverkomelijk natuurlijk.

Parkpop is alvast héél zomers gestart.  Dat belooft...  Het was vorig jaar maar  een 'natte' reeks...

'k vond het ook goeie muziek en genoot ervan bij een caroluske op het terras. Ook ik vond dat het nog even mocht voortduren

Die eerste foto is wel grappig, hoe iedereen in jouw richting kijkt, lekker relax aan't poseren. Ze kennen je daar precies al goed als fotograaf :)