Kikkerconcert voor Vlaanderen

Dat er in Mechelen meer en meer inwoners komen zal niemand meer verwonderen, We zijn intussen al de kaap van 82.000 inwoners gepasseerd. Deze cijfers gaan alleen over hominide inwoners, daarbovenop zijn er nog talrijke andere bewoners.

Reeds geruime tijd mogen omwonenden van de kruidtuin zich verheugen over nachtelijke concerten van kikkers. 't Is altijd fijn voor wie het weet te apprecieren. Je gaat 's nachts rustig in de tuin zitten en als er geen gedonder is van rock- en andere brulconcerten kan je ze misschien horen. Ja de kikkers zorgen voor een natuurlijk vertier.

Rustgevend als het is kan je genieten en ontstressen bij dit geluid.

Er is blijkbaar wat misgelopen met de instellingen.

Voor al wie wil een gelukkige 11 juli feestdag

en dat de amfibieen geapprecieerd worden blijkt uit de massale mimicrie georganiseerd door de hominiden in de dijle bij de big jump

 @ Lieven :

Het is toch geen "concert" van die grote Amerikaanse brulkikkers, hoop ik, want die maken blijkbaar een groot pak lawaai.

Amerikaanse brulkikker

Brulkikkers mijn waarde die zitten in de regering en in de oppositie, de beestjes die in de vijver zitten vertellen iets zinnigs, iets waarvoor ze gebekt zijn.

Aha, we hebben een kenner !

;-)

Oef, ik vreesde al dat dit artikel in de richting van slechte nachtrust, lawaaioverlast enzoverder ging gaan, maar gelukkig niet...

Rustgevend inderdaad Lieven. Je zou eens in Muizen aan de Dijle moeten komen horen, daar zitten er waarschijnlijk nog een duizendtal meer, echt schitterend vind ik dat.

Ik moet me een van de avonden/nachten toch maar eens naar de Kruidtuin of naar Muizen begeven...

Ja met nog meer kikkers moet het een fantastisch gebeuren zijn, Marc, als ge eens afkomt dan springde maar es binnen voor een pintje aan de dijle.

... goed idee, Lieven, daar maken we een dezer eens werk van!