Mechelen Flickerde weer

met categorie:  

Dat Mechelen een actieve Flickr comunity telt is iets dat de Mechelen Blogt lezer natuurlijk al lang weet. Maar Flickr is veel meer dan foto's maken, het is ook een (h)echte comunity waar mensen met eenzelfde passie leuke contacten aan overhouden. Regelmatig worden er dan ook, totaal belangeloos en door vrijwilligers, meetups georganiseerd. Wereldwijd maar ook in onze stad.

Afgelopen zaterdag was het weer eens tijd voor zo'n gezellige meetup, georganiseerd door Peter, Patricia, Mark en Jan, niet toevallig ook allemaal vrij actieve bloggers. 

Mechels terrasje

De samenkomst werd gehouden aan de Mechelse jeugdherberg vandaar trokken we met dit internationale gezelschap door de Mechelse Kruidtuin, langs het Dijlepad naar de Karmelietentuin waar gezellig genoten werd van lekkere broodjes (waarvoor dank Lieven). Dan werd het tijd om rustig het eten te laten zakken bij een gezellig boottochtje over de Dijle waar eveneens aan de dorstigen gedacht werd. Carolus Tripel was een ideale gezel.

Hierna trok deze stoet naar het Groot Begijnhof waar weer een boel te zien en natuurlijk te fotograferen was.

Afsluiten gebeurde op de Grote Markt, waar we nog eens de voeten onder tafel staken en nadien op het terras heerlijk nagenoten.

Flickr en Mechelen, een geslaagd huwelijk.

Bedankt aan iedereen die erbij was.

Voor verdere foto's verwijs ik graag naar deze link

foto's: Frank Thijs, Nelly Ardouille en Marc Van Campenhout

 

 

Leuke collage Mark!  Ja, 't was een toffe (ondertussen zesde) editie van een grote meetup die we organiseerden in onze stad.  Ik kan wel zeggen dat de deelnemers opgetogen waren, en bijzonder gecharmeerd door ons mooie én zonnig stralende Mechelen.  Een klein derde van het gezelschap kwam uit Nederland - de rest uit eigen stad, uit Luik, of andere plaatsen van ons landje...

Elke keer proberen we een andere originele route te bedenken, met telkens toch een verrassend element er in.

We blikken tevreden terug.  Enne...het leverde al originele plaatjes op (zie link hierboven).  En de reeks groeit nog aan...

Mooi verslag, Marc en toffe collage!

Het was een onvergetelijke dag.  Waarvoor dank aan alle organisatoren.

Het was een leuke dag ! Bedankt voor iedereen die het mee mogelijk maakte. 35 mensen die Mechelen op zijn mooist mee maakten !

Mooi verslag met leuke foto's, Marc!!!

Bedankt hiervoor! Als mede-organisator en idd. ook Mechelen Blogger kan ik alleen maar blij zijn met de geslaagde meetup die op zo'n knappe wijze wordt  weergegeven!!!

Dank ook aan jou deelname, dank aan ALLE deelnemers, Bloggende Flickrs, Flickrende Boggers, Mechelaars, andere Vlamingen, Nederlanders, Braziliaans-Zwitserse-Luikenaars of Luiks-Zwitserse-Brazilianen.. whatever!! ;-))

Fijn verslag en mooie collage, Marc!

Aan de foto's is te zien dat het zeker een geslaagde dag was, jammer dat ik er niet bij kon zijn.