CARTOON!

met categorie:  

 

toffe cartoon!   ;-)

inderdaad, van die steeds weer afgebroken en weer opgebouwde Pekton blijft weinig authentieks over.  Al moet ik toegeven: ik ben blij dat dit smerig hoekje aan de Lamot nu eindelijk wordt 'opgevuld'.  Ik ben benieuwd naar het resultaat!

:-)

Hahaa! Weerom raak !

En... een welkome come back van de cartoon !!

Ja, gelukkig komt die Pekton nu weer (definitief nu?) terug !

Het zit er dik in dat de plannen terug gewijzigd werden: deze cartoon is van 2009! ;-)

Diegene die de overgebleven stukken hout in elkaar puzzelde is er creatief mee omgegaan ... :-)

 :-)))  een goeie, goed getekend ook.

Is dat geen oplossing van het probleem:

We maken er een recordpoging van! We halen de media erbij en we maken er een mega-(lomane) happening van! En zo komen we in het Guinness book of records met de grootste puzzel ooit in elkaar gestoken door de inwoners van Mechelen!

Of we maken er de grootste bouwdoos allertijden mee! En we laten sponsors het geheel financieren! Ik dacht aan Pritt, Tec 7, Bison kitt, Pattex, Velpon,....

Of we brengen alles naar Denemarken en laten Lego het omvormen tot Legoblokjes, dan kunnen we het altijd terug gemakkelijk afbreken als het weer eens in de weg staat en het opbergen in de doos, om het dan jaren later terug even op te bouwen als we weer ergens een plekje over hebben....

Heeft nog iemand leuke ideeën?

Ze hadden hem beter terug opgebouwd op de plek van de koterij op de hoek van de Grote Markt en de Scheerstraat.

Roger, ik zou hem geen prioriteit geven want er zijn nog zoveel koten af te breken in Mechelen. Ik hoor het al ene zeggen , het betert met den dag. Hallo !!!! 

En wie of wat komt in de Pekton? Hopelijk geen lijdensweg zoals de fraaie panden in de Merodestraat nabij de Grote Markt of het Molenhuis... De locatie rond Lamot leeft duidelijk . Volk genoeg voor nog meer horeca? 

@Polle: Tel.: +32(0)52 – 30 94 81 voor meer inlichtingen!
 

Ach het Brabants trekpaard palmt Lamot in ... Tja das ook nie slechts hé, al heb ik liever iets van Den Anker ;)