Mooie Axelle Red in de Stadsschouwburg

Ik ben geen groot schrijver en laat dus liever mijn foto's spreken.Zij bracht nummers uit haar hele repertoire, dus Franse, Spaanse en Engelse liedjes. Onder andere Higher Level, Don't Wanna Know, Présidente, Con Solo Pensarlo, Le Monde Tourne Mal en Sensualité kregen we te horen.

Ik vond het publiek een beetje mak. Maar het was zeker een mooi optreden.
Als slotnummer kregen we nog haar versie van Amsterdam te horen.
En eerlijk gezegd ben ik toch meer fan van het origineel.

Foto's : (c) www.photos-b-art.com

Aan de foto's te oordelen zal het wel een fijne avond geweest zijn...
Maar... hm... een cover van "Amsterdam"? Lijkt me redelijk 'gewaagd'...

Nooit een grote fan van Axelle geweest al vond ik haar CD (de enige cd van haar die ik i n huis heb) "Jardin Secret" wel redelijk goed alsook haar medewerking met de franse legende Renaud op diens nummer "Manhattan-Kaboul"...

 

Een fijn verslagje met weerom knappe foto's, Bart !

 Blij met je verslagje én de foto's  Bart want ik was er ook bij en heb genoten ... en haar versie van Amsterdam was verrassend maar wat mij betreft echt wel ok.

hmmm ben er ook geweest - fijn optreden, maar de franse nummers zijn sterker.

in het nederlans en engels is ze minder en was ze bijwijlen onverstaanbaar. Er waren gelukkig uitzonderingen, maar ik dacht bij de eerste (engelstalige) nummers eigenlijk dat ze verkouden was...

los daarvan best de moeite - ik zie en hoor ze graag bezig, mar engels is echt haar ding niet...jammer maar helaas