Negende internationale platen-, CD- en DVD-beurs

 (c) Markec (Mark Van Mullem)

Completisten en Melomanen, neem jullie agenda en stip zondag 28 februari 2010 alvast aan. Voor de negende keer kun je dan terecht in het Cultuurcentrum voor de internationale platen- CD- en DVD-beurs. Vanaf 10 uur kan de tocht naar trofeeën voor de muziekcollectie beginnen die dag.

Ook nu zijn er talrijke platen (LP’s, maxi’s, singles), CD’s en DVD’s te vinden. Maar ook muziekboeken en allerlei memorabilia.

Naar goede gewoonte is het aanbod vrij ruim: gaande van jazz tot punk en alles wat daartussen ligt of rondzweeft... De ervaring leert dat je er heel wat uiteenlopende zaken vindt: vaak ook die dingen waar je al zo lang achter zocht...De organisatoren maken zich sterk dat:  "zowel koopjesjagers als ‘echte verzamelaars’ hun gading zullen vinden". 

Melomanen & completisten wéten waarnaartoe op 28 februari...  En voor hen geldt wellicht volgend adagio: "Begin  al maar te sparen...'

// De beurs start om 10 uur en sluit de deuren om 17 uur. Vroege vogels die er al om 8 uur zijn, hebben "eerste keus" en betalen € 5, vanaf 10 uur bedraagt  de inkomprijs € 3.

Meer info op het nummer: 0496 43 63 67


foto's: (c) Markec

 

@Markec: heb je er zelf ook een ' standje '? Waarmee ik natuurlijk niks oneerbiedwaardigs mee bedoel ... maar toch had ik het graag geweten.

@Luc; nee, dat niet.. ik bezit weliswaar heel wat fraais in mijn collectie, maar dat wil ik eigenlijk niet kwijt... er zijn wel zaken die ik dubbel heb en die ik zou kunnen verkopen, maar ik wacht misschien nog een jaartje ;-)

'k heb die dag een andere activiteit 's ochtends maar ik probeer in de late namiddag zeker nog de beurs te bezoeken, naar jaarlijkse gewoonte...

er zijn toch ook nog audiocassetjes? ;-)

... dat durf ik  niét beloven, Marc... 

die houden niet zo lang he :)

Ik zie in elk geval mooi materiaal op je foto's staan...

Heb ook jarenlang vinyl verzameld, maar ben dan toch de laatste 2 jaar overstag gegaan voor het digitale (niet vooraleer ik mijn volledige vinylcollectie had overgezet...)

Al blijft mijn hart een slag overslaan als ik een mooie uitgave zie (of een fantastische nieuwe plaat die de groep dan toch nog op vinyl heeft uitgebracht)

Misschien toch nog eens gaan kijken...

Een klein vraagje ivm de platenbeurs: zal er een inkomprijs zijn, en indien ja hoeveel zal die bedragen?

@swoon: kan me helemaal vinden in je betoog ;-)

@Anoniem: ik heb even navraag gedaan, en wat blijkt: vroege vogels, die er dus al om 8 uur zijn en dus de "eerste keus"  hebben, betalen € 5, vanaf 10 uur betaal je  .

Ik voeg die info ook toe in het artikel. 

De beurs is volboekt, er zal ongeveer 220 lopende meter staan. Men kan in het Cultuurcentrum terecht vanaf 10:00 uur. Tot dan!