Week van de amateurkunsten 2010

met categorie:  

The wak is a circus and you can be part of it

De Week van de AmateurKunsten neemt je dit jaar mee naar de wondere wereld van Foor en Circus. Beleef opnieuw de verwondering van een kind en laat je mee slepen in een sfeer van opwinding, spanning, poëzie en allesrelativerende humor.

Het grote WAK-feest in Mechelen zal plaatsvinden op zaterdag 24 april 2010 op het plein van het cultuurcentrum. Laat je bevangen en inspireren door de grote lichtjestent op het cultuurplein. Wij nodigen je uit om je ding te doen in en rond de magische piste. Laat zien wie je bent en wat je kan, of je nu zingt, beweegt, acteert, creëert of experimenteert.

Wedstrijd van de wak - kunst in nen houten bak

Als beeldend kunstenaar kan je deelnemen aan de wedstrijd van de WAK. Maak een kunstwerk ‘in’ of ‘met’ een houten krat. Laat je verbeelding spreken. Je kan werken rond het thema circus, maar het hoeft niet. De drie eersten winnen een bon voor de aankoop van artistiek materiaal: 150 euro, 100 euro, 50 euro.

WAK 2010 is de zevende editie van de Week van de Amateurkunsten in Mechelen en richt zich naar alle kunstenaars die een creatieve passie beoefenen in hun vrije tijd.

Inschrijven kan vanaf nu tot 26 februari 2010.

Info en inschrijvingen
Wak-team
Hanswijkstraat 30, 2800 Mechelen
015 21 99 39
wak@mechelen.be