Rockenbach steunt Make A Wish met kerstsingle en concert

Mechelse muziekformatie Rockenbach steunt regelmatig een goed doel. Begin 2010 is dat Make a Wish. De groep pakt in 2010 uit met een groot benefietconcert en brengt eerst een kerstsingle uit. Met deze initiatieven steunt de groep de organisatie die de hartewens van kinder-kankerpatientjes in vervulling doet gaan.

Rockenbach staat bekend om zijn rockvertalingen en -hertalingen van klassieke muziek van ondermeer Bach, Beethoven, Kachaturian en Vivaldi. De acht vaste muzikanten gaan regelmatig in zee met goede gastvocalisten zoals Kris Struyven, Peter Evrard, Alana Dante en sopraan Manuele van Greenhoven.

Evrard en Struyven zijn alvast ook van de partij op 'Adeste Fideles' (J.F. Wade), de nieuwe kerstsingle van Rockenbach, samen met het koor Musica Nova. De single is vanaf nu beschikbaar en kost een € 1,5. De opbrengst van de single gaat integraal naar Make A Wish.

Via Belgian Music Online kun je de single downloaden en zo Make A Wish steunen in het waarmaken van een of andere kinderdroom.

Downloadlink:
> Belgian Music Online: kerstsingle

Mooi initiatief...