Kerstmis wensen

met categorie:  
Hello Bloggers,langs deze weg wil ik u allemaal een Zalig Kerstmis en een Gelukkig Nieuwjaar toe wensen.Het doet mij altijd groot plezier te lezen wat er in Mechelen voorvalt.
Nogmaals mijn beste wensen,
 
De Louis (USA)

Je bent de eerste met deze vroege wensen Louis!   ;-)   Maar het is tof om van jou - Mechelse Amerikaan, of Amerikaanse Mechelaar..., over de plas deze wensen te mogen ontvangen...

Wederkerig!

Helaba, pas Kerstwensen, na Sinterklaas he Louis. :-)

Het is inderdaad nog wat vroeg, maar dankjewel, Louis!
Voor jou ook een fijne kersttijd!

Spijtig dat het wat vroeg is voor Kerstwensen.Maar hier beginnen zij hun huizen te versieren na Thanksgivingsday,dat is de laatste donderdag in November,en dan beginnen zij reeds Kerstmis kaarten te zenden,Maar  ,beter vroeg dan laat.Het is hier vandaag een mooie zonnige dag,maar ook maar 2 graden Celsius,Wij verwachten wat sneeuw Woensdag,Ik hoop dat dit niet het geval is,ik word te oud om sneeuw op te kuisen.Groetjes van uit Jeffersonville ,Indiana.USA. De Loewee.

Louis, ook alvast voor jou een fijne kerst. Ik begrijp het hoor, wij hebben hier eerst nog de Sint die vanacht bij de brave kindertjes rondgaat, maar mijn Amerikaanse vrienden zijn nu na Thanksgiving ook al helemaal into X-mas (heb ook al vele mailtjes gekregen om mijn adres nog eens ff door te mailen haha), en ik ben vaak in Oost-Vlaanderen deze dagen en daar is Sint-Maarten ook al gepasseerd en zijn ze nu al de kerstbomen aan het versieren. Maar in ieder geval, wij vieren nu even Sinterklaas en dan ... :o)

Bedankt voor de wensen en een fijne kerst!!

Het is nog wat vroeg.
De Sint is nét geweest.
Maar...de wind is zo guur,
de lucht oogt zo droef:
Ik hunker naar een feest...

misschien wat te snel, maar toch al een fijn Kerstgevoel Louis ;-)
 

Leyander

 

Mooi en sfeervol, ons Mechelen,  Leyander!

Leyander,dat is een heel speciale kerstmiskaart.

Het is nooit te vroeg om elkaar iets goeds toe te wensen.