Stad Mechelen zoekt 200 mensen!

met categorie:  

Zaterdag 7 november lanceert Mechelen op een unieke manier zijn gloednieuwe huisstijl. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen deelnemen.

Ben je klaar voor dit avontuur? En ben je beschikbaar op zaterdag 7 november van 12 tot 16u? Mail dan als de bliksem je gegevens door aan citymarketing@mechelen.be, vóór woensdag 4 november.

Heb je geen internet, dan kan je je naam en telefoonnummer achterlaten bij dienst Toerisme, Hallestraat 2-6  

Praktische info volgt!

Je krijgt een duizelingwekkende verrassing en eeuwige Mechelse roem…

Alles is tegenwoordig goed om in beeld te komen. Ik ben wel benieuwd naar het nieuwe logo.

City Marketing is blijkbaar een erg hip woord tegenwoordig. Kan iemand mij uitleggen wat dit betekent ? En doet Mechelen Blogt aan CityMarketing ?

Verder alweer zonde dat de stad hier gewoon een perskattebelletje neerplant, om hun nieuwe huisstijl te promoten. Tja ... een gemiste kans zeker ? Ik heb nochthans de coordinator citymarketing vriendelijk verzocht om wat meer persoonlijke input.

inderdaad Peter

en ik blijf erbij,  nu een nieuw logo uitbrengen is onverantwoord,

me dunkt dat deze centen beter kunnen gebruikt worden.

groot gelijk Peter, als ze iets willen bekend maken via de blog dan moeten ze wel wat beter uit hun pijp komen.

Wie stelt zich kandidaat ?

Ik ben een enthousiaste  en positief ingestelde Mechelaar - héééééél zéker - maar hier blijf ik wat afwachtend...  Ik heb mijn vragen hierbij. (zélfs véél)

Maar misschien weet men mij op 7 november wel te overtuigen?   Voorlopig blijf ik (erg) twijfelen.

"...een duizelingwekkende verrassing..."

???

"...eeuwige Mechelse roem..."

Roem in de betekenis van "Big in Mechelen" of zoiets ?

En is dat dan zoiets als "Big in Belgium" ?

:-D

@Gim: Dit is cityMarketing-taal denk ik.

Aha !  Goed om te weten !

We doen met den blog ook wel aan marketing en nieuwe kleedjes

we zijn al toe aan ons 2e design he.

Toch vond ik het vorige logo met de afrit wel een leuke.

Ik moet in deze Peter en Marc bijtreden... en betreur dat evenzeer...


'k ben natuurlijk wel benieuwd naar het nieuwe logo...  maar ik hou mijn hart vast, want als het in dezelfde banale stijl gaat zijn als het huidige logo... Los daarvan, ook al vind ik het huidige logo - laten we elkaar geen Liesbeth noemen - erg lelijk, is het echt wel nodig/ verantwoord om nu een nieuw logo te lanceren? Ik dénk van niet ...
Reden te meer dat ik hoop dat het dan iets "deftigs" zal zijn... Maar, ik maak mezelf dan wijs: sléchter dan het huidige kàn haast niet...  of ?

 Valt 7 november dit jaar soms op 1 april?? ;-D

De centen moeten ergens naartoe en de Grafisch Ontwerpers zijn ermee gebaat...

;-)

De stad wil de vrijwilligers gebruiken om het nieuwe logo te vormen op de Grote Markt.

dixit GVA.

Allez hup, allen daarheen.

 

Wat is er mis met dit:

 

@ Wout : Geen Wit en Groen biezeke...

:-D

Inderdaad, Wout, het mooiste logo is gewoon het stadswapen en dat kost niets! het is enerzijds historisch en anderzijds toch modern qua kleur. Maar Mechelen heeft wel een eenkoppige adelaar dacht ik zo.

Heren, dit bespraken we reeds in het kort hier

@ Peter:

en toch blijft dat weer oprakelen helemaal 'on-topic' in deze draad.

Klopt helemaal.

Het nieuwe logo en de website worden ontworpen door het bureau Boondoggle (www.boondoggle.be). En dat is een jong en dynamisch bureau (en met een volle prijzenkast voor tal van campagnes). Denk dat het nieuwe logo en de website (en stadsmagazine dat 'Onder de Toren' gaat opvolgen) wel veel dynmischer zal zijn dan de gele bol. Ook al betekend 'boondoggle' in het Engels een project dat veel (nutteloze?) tijd en geld kost.

 Ja, Arjan, 't is te hopen he dat het zo zal zijn, anders zijn ze inderdaad hun naam waard (lacht)

Maar nu serieus; ik kijk erg uit naar de inzendingen die de Gazet van Antwerpen binnengekregen heeft, en hoe die zich verhouden tot het 'professionele' logo. Uiteindelijk slagen ze er daar bij de Frut wel een ferme slag mee. Men vraagt de mensen weliswaar niet er ook een volledige huisstijl bij te verzinnen, maar de kans zit er wel in dat ze de hoofdvogel afschieten.

Toch wel. Het is gelukt!

Tja, Het nieuwe logo staat precies verkeerd geschaald in De Morgen. Hebben ze dan geen press releasen verstuur vanuit de stad ?

Hello,Beste Vrienden,Langs deze weg wil ik u allen bedanken voor de vele Birthday wishes ,het is veel gewaardeert,De Louis van America  .