Racingfans uiten hun ongenoegen.

 

Actie tijdens de training van Racing Mechelen, zij het dan niet onmiddellijk de actie die men verwacht op een voetbaltraining.
Enkele tientallen Racingsupporters bij wie de capriolen van hun favoriete team de laatste tijd nogal veelvuldig de strot begon uit te komen vonden dat het hoog tijd werd om eens "hun gedacht" te gaan zeggen. Geen betere locatie dan een voetbalveld en aldus geschiedde...


De spelers stonden erbij en keken ernaar.

Namens het bestuur kwam directeur Nico Vink de honneurs waarnemen, manager Yves Beulens was niet aanwezig. Zoals het een goed directeur betaamt luisterde Nico Vink aandachtig en met een bezorgde blik naar de ongenoegens van de aanwezige supporters. Uiteraard begreep hij hen maar al te goed en verzekerde hen dat de trubbels van de laatste tijd ook hem uit zijn slaap hielden. Waarvan akte.


Nico Vink tussen supporters en stadion.

En Nico deed dat zeer goed, de supporters luisterden op hun beurt naar zijn verzuchtingen, en dit alles onder de aandacht van de plaatselijke pers. Uiteindelijk bleef de storm beperkt tot zijn glas water en na een uurtje of zo besloot iedereen dat het wel welletjes geweest was en dat het hoog tijd werd om terug te keren naar vrouw en haard of toog met pint.


De Mexicaanse spelers -om wie het eigenlijk allemaal draait- staan er wat onbegrijpend bij, onbegrijpend in de letterlijke zin van het woord.

En zo dronken ze een glas, deden ze een plas, maar of alles zal blijven zoals het was, daar is niemand echt zeker van. Hopelijk voor Racing niet.


Supporters spuwen hun gal, Vink ondergaat gelaten.


Terwijl de "veldbezetting" op de achtergrond rustig en zonder bloedvergieten verder gaat trappen de spelers een balletje, het is per slot van rekening training.

Foto's ©christophe N.

...en voor de ochtendkrant brengt Christophe dus deze primeur...   ;-)

Jawadde zeg.....
En... wow, Christophe: een primeur aka Scoop inderdaad!  ;-))

ik versta die supporters heel erg goed

droevig, droevig, droevig wat hier gebeurt voor het Mechelse voetbal

is da na een rookbom?

Knap gedaan !

Hopenlijk levert het iets op !

Liefst nu en niet binnen 2 of 3 weken !

Christophe tot de volgende ochtendkrant .

Natuurlijk is dat geen rookbom, dat is verboden! Het is waarschijnlijk een kereltje van 13 die een jointje rookt :)

Stand Your Ground!

Ze hadden beter oep zenne smoel geslagen . dat hij zenne rommel meepakt naar AZ.

dan kunnen we terug aan den top spelen. viva racing mechelen

 Het zijn supporters als een dave g die de Racing kan missen als de pest.